Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 6 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Sterrenchef Niven Kunz opent binnenkort een nieuw restaurant

Goed nieuws voor iedereen die de sluiting van Niven* in Rijswijk net zo jammer vond als wij. Chef Niven Kunz opent namelijk op 1 augustus zijn nieuwe restaurant in Wateringen: Triptyque.

Triptyque zal gerund worden door de sterrenchef, zijn vrouw en zijn volledige oude team. De stijl van het restaurant ligt dan ook in het verlengde met het voormalige Niven*.

Niven Kunz

80/20 filosofie

En wie Niven Kunz zegt, zegt… groente. Jaren geleden al geloofde de sterrenchef heilig in de 80/20 filosofie. Ofwel: 80% groenten en 20% vlees of vis op het bord.

Die glansrol voor groenten is vandaag de dag niet anders. De chef belooft alvast om ook in het nieuwe Triptyque zijn signature groentegerechten op tafel te zetten. Lees: tartaar van tomaat, snijboon à la carbonara of radijs met zwarte bessen en vanille.

Lunchen bij Niven
Westlandse steak tartare van Westlandse tomaat met zuring en tomatenbouillon / Bron: Justin de Nooijer voor Culy

Benieuwd wat nog meer? Een paar maanden geleden schoof Culy’s Nancy nog aan bij Niven. Lees hier het volledige verslag. En wedden dat Triptyque net zo’n tot in de puntjes verzorgd spektakel wordt?

Openingstijden en adres Triptyque

Plein 13 G
2291 CA Wateringen

Triptyque is vanaf 1 augustus van woensdag t/m zaterdag geopend. Raadpleeg de website voor de exacte uren en om te reserveren. 

Meer over sterrenchefs?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.