Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 27 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Nieuw tv-programma over Nederlandse sterrenchefs: De Sterrenkaart

Wij krijgen geen genoeg van tv-programma’s over sterrenchefs. En vanaf aanstaande zondag 1 maart kunnen we onze favoriete Nederlandse (!) sterrenchefs op tv terugzien. Kookzender njam! start dan met De Sterrenkaart: een unieke serie over Nederlandse sterrenchefs.

Vorig jaar startte de Vlaamse kookzender njam! in Nederland. Op kanaal 39 (via het basispakket van KPN) kun je elk moment van de dag de tofste culinaire programma’s bekijken (ook online via www.njam.tv).

> Ook leuk: Paris Hilton heeft een kookprogramma en wij kunnen niet stoppen met kijken (en lachen)

De Sterrenkaart op njam!

In De Sterrenkaart, dat a.s. zondag 1 maart te zien zal zijn, volgen ze elke aflevering een Nederlandse topchef. Te beginnen met Joris Bijdendijk van RIJKS*. Maar ook Jonnie Boer van De Librije***, Danny Tsang van O&O* in Sint Willebrord, Margot Reuten van Da Vinci* en Syrco Bakker van Pure C* zijn elk in een aflevering te zien.

De vijfdelige docu-serie biedt een kijkje in Nederlandse sterrenkeukens, toont signature dishes van de chefs en laat zien hoe het is (en wat er voor nodig is) om aan de culinaire top van Nederland te staan.

Nederland culinair

De Sterrenkaart is het eerste programma dat njam! speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde. En goed nieuws: naar verluidt gaat de zender nog veel meer series ontwikkelen met Nederlandse chefs en foodies in de hoofdrol. Wij kunnen niet wachten.

De Sterrenkaart is iedere zondag om 11:00 uur, 16:00 en 23:00 uur te zien op njam! (kanaal 39 via basispakket KPN en www.njam.tv). 

Gerecht uit De Sterrenkaart
Bron: njam!
O&O in Sint Willebrord
Bron:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.