Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 27 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Sterrenchef Chris Naylor opent tijdelijk bbq-restaurant: Camping at Olof’s

Camping at Olof’s is hét bbq-restaurant waar je deze zomer naartoe wilt. Hoor dit: sterrenchef Chris Naylor (Vermeer*) opent in de Sint Olofskapel aan de Zeedijk in Amsterdam een tijdelijke barbecue hotspot. Het is de bedoeling dat je in dit staycation-restaurant een paar uur vakantie kunt vieren. Boek er een kampeerplaats en geniet van heerlijke barbecuegerechten.

Tijdelijk bbq-restaurant

Het bbq-restaurant zal alleen in de maanden juli en augustus te bezoeken zijn. Het is het vervolg op Roomservice at Olof’s: het flexitarische pop-up restaurant dat hier vier jaar geleden opdook. De monumentale Sint Olofskapel aan de Zeedijk wordt deze zomer omgebouwd tot kampeerterrein, waar nog meer te recreëren valt. Hee, als je een staycation wilt, kun je een staycation krijgen!

Chef Chris Naylor belooft in ieder geval veel barbecue gerechten met groenten en géén verbrande worsten of zwarte kip. De gerechtjes van de bbq hebben de herkenbare smaken van Vermeer, maar dan voor een toegankelijke prijs.

Bbq-restaurant Chris Naylor
Bron: George Maas

Kamperen met een sterrenchef

Boek voor € 15,- een ‘kampeerplaats’ en je krijgt een uitgebreide saladeschotel met mezze als tabouleh, burrata en hummus. Op de menukaart staan daarnaast gerechten als black cod met miso, mirin & sake, tonijnsteak met groene kruiden of lamsbout met een dragon-boudransaus.

Camping at Olof’s mag dan wel alles weghebben van een camping (de naam zegt het al…), toch is het niet de bedoeling dat je hier je food coma gaat uitslapen in een tentje. Je kunt wél een kamer boeken in één van de hotels die meedoen aan de Hotelnacht Summer Staycation.

Kijk voor meer info over dit tijdelijke bbq-restaurant of om te reserveren op www.campingatolofs.nl

Bbq-restaurant Amsterdam
Bron: George Maas

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.