Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 1 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

Je kunt Tony’s Fair van Tony’s Chocolonely dit jaar online meevieren

Fans van Tony’s Chocolonely weten het natuurlijk allang: Tony’s Fair is het allerleukste chocoladefeestje dat er is. Tony’s Fair wordt jaarlijks gevierd op een feestlocatie, maar dit jaar is het even anders. In plaats daarvan kan iedereen ter wereld meegenieten van het feest, dat online wordt gevierd op 3 december om 20:00 uur.

Op Tony’s FAIR presenteert Tony’s het jaarFAIRslag, wordt de impact gevierd die ‘t afgelopen jaar is gemaakt en wordt er vooruit gekeken naar wat ze nog te doen staat. Het thema van dit jaar is: let’s raise the bar for social change!

Live bijwonen

Dit is ook het eerste jaar dat de FAIR digitaal gaat en dat dus iedereen ter wereld de FAIR live kan bijwonen. Van cacaoboeren tot chocofans: iedereen uit de cacaoketen is erbij.

Ook zijn er dit jaar weer interessante sprekers, zoals Rutger Bregman, Akwasi, Tony’s CEO Henk Jan Beltman en niemand minder dan Idris Elba, die zich onlangs achter Tony’s Chocolonely schaarde als nieuwe ambassadeur. Sophie Hilbrand presenteert het chocoladefeestje.

Exclusieve Tony’s FAIR-reep

Ook tof: Count Chocula Bas, drievoudig Nederlands kampioen chocolade maken (en de bedenker van al die heerlijke smaken Tony’s), gaat dit jaar live vanuit de Gashouder in Amsterdam een exclusieve Tony’s FAIR-reep maken.

Zorg dat je op 3 december om 20:00 een internetverbinding hebt en surf naar fair.tonyschocolonely.com. Je kunt trouwens nu al rondkijken en je aanmelden op Tony’s FAIRground, voor een voorproefje van het feest.

Meer Tony’s Chocolonely nieuws: