Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 16 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Win kaarten voor Taste of Amsterdam (hét food festival met topchefs)

Noteer vast in je agenda: van 31 mei t/m 3 juni, Amstelpark in Amsterdam. Want dan barst Taste of Amsterdam weer los. Dit jaarlijkse food festival roept dit jaar voor de 11e keer topchefs uit binnen- en buitenland op om hun kookkunsten te vertonen aan een hungry crowd. En wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven aan gelukkige Culy-lezers!

Restaurantfestival

Mocht je nog niet bekend zijn met Taste of Amsterdam: het is hét culinaire evenement van Amsterdam. Eigenlijk niet te vergelijken met een food festival, want bij Taste draait het helemaal om topchefs.

Zij verlaten hun restaurantkeukens voor vier dagen om bezoekers van hun sokken te blazen met de nieuwste culinaire innovaties en smaaksensaties.

Taste of Amsterdam

Uit eten bij meer dan 20 restaurants

Je kunt in het Amstelpark uit eten bij meer dan 20 restaurants, waaronder Bar Fisk, MOER, BAUT en Hotel Okura Amsterdam. Ook kun je kijken naar masterclasses van internationale topchefs, kookworkshops volgen, proeverijen doen en je helemaal suf shoppen op de delicatessenmarkt. Taste of Amsterdam is dus met recht een restaurantfestival te noemen.

Die gedachte komt dit jaar nóg meer tot leven met de Chef’s Table van NEFF op Taste. 30 foodies kunnen tegelijk rondom de open keuken plaatsnemen, waar topchefs live staan te koken. Er zijn verschillende sessies, waarvan er eentje wordt verzorgd door Alain Carron die een Frans sterrenteam met zich meeneemt (samen goed voor 10 Michelinsterren). Voor de Chef’s Table zijn aparte tickets te koop

Ceviche op Taste of Amsterdam
Taste of Amsterdam

Win kaarten voor Taste of Amsterdam!

Dat klinkt als iets waar jij als Culy-lezer bij moet zijn. En heb jij even mazzel: wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven voor het festival, ter waarde van € 12,50 euro per stuk. Je mag dus een mede-foodie meenemen als je wint.

Dit moet je doen: stuur een e-mail naar [email protected], zet ‘Taste of Amsterdam’ in de onderwerpregel en vertel ons waarom jij hierbij moet zijn. Meedoen kan t/m 22 april, de winnaars worden per e-mail bericht.

Check hieronder de trailer van Taste of Amsterdam. Tickets kopen kan natuurlijk ook online

Trailer Taste of Amsterdam 2019

31 mei t/m 3 juni – Amstelpark

Ook lekker:

Yes: de lekkerste gin-tonics drink je deze lente in 6 verschillende steden op het Gin Festival

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.