Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 25 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Hier wil je bij zijn: het Multi 010/020 Diner bij Entrepot in Amsterdam

Zet je wekker maar vast op 11:00 uur, want morgen moet je er als de kippen bij zijn. Als je bij het aankomende Multi 010/020 Diner wil zijn tenminste. Het is alweer de negende editie van het befaamde 010/020 diner. Deze sessie wordt gehost door restaurant Entrepot in Amsterdam op 19 november.

Onder andere WakeatDomenicaSuper CrepeCobaBlauwLof Der Zoetheid & Remouillage nemen voor één avond hun intrek in de keuken van Restaurant Entrepot in Amsterdam. Da’s nog eens een line-up. Want inderdaad: deze culinaire helden verzorgen dus sámen een diner.

010/020 diners

De 010/020 diners zijn ontzettend populair. Op deze avonden komen chefs (en sommeliers) van de tofste restaurants uit Amsterdam en Rotterdam samen om voor één avond een prachtig diner te koken. Vorig jaar deden ze dat zelfs in New York, in het James Beard House!

Guus Thijssen (van Guustronomie) organiseert deze diners. Voor deze nieuwste editie is de line-up samen bepaald met Maureen de Jong (‘t kleinkookbedrijf), Melissa Korn (Ik Eet Cultuur) en Lot Piscaer (culinair journalist).

Lees ook: Guus Thijssen brengt de leukste chefs van Nederland samen met de tofste diners

De verkoop gaat morgen (26 oktober) om 11:00 uur van start. Tickets voor het volledige multi-gangenmenu inclusief aperitief en thee kosten € 60 euro. Check hier het facebook-evenement.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.