Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 21 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Yay! Dit zijn de nieuwe limited edition Kerst-koffies van Nespresso

Hou je van koffie en hou je van Kerst? Dan kan je de nieuwe limited edition Kerst-koffies van Nespresso bij deze op je verlanglijstje zetten. De koffies zijn geïnspireerd op het Italiaanse la dolce vita en daar kunnen we deze winter wel wat van gebruiken, dachten we zo.

De koffies komen in de smaken Amaretti, Italiaanse espresso, Torta di Nocciole (hazelnoottaart) en Pecan Biscotti (biscotti van pecannoten). Dat klinkt delizioso in onze oren.

kerst koffies van nespresso
Bron: Nespresso

Dé koffie voor Kerst

De specials zijn echte, winterse smaken die zijn gebaseerd op zoete lekkernijen uit Italië. De Amaretti heeft aroma’s van amandel en vanille en is gemaakt van de Zuid-Amerikaanse arabica blend. Dat maakt een fruitige en levendige kop koffie. De Torta di Nocciole (een lekkernij uit Piëmont) heeft een aroma van geroosterde hazelnoten en vanille.

De Il Caffè is de perfecte Italiaanse espresso, een krachtige mix tussen Vietnamese en Indonesische robusta’s met een vleugje Colombiaanse arabica.

Dan is er nog een smaak die speciaal is ontwikkeld voor de Vertuo machinePecan Biscotti, beter bekend als cantuccini, met een subtiele hint van pecannoten met arabica’s uit Latijns-Amerika en Afrika.

Lekker om in de koffie te dippen: zelf Italiaanse cantuccini maken

Nespresso’s adventskalender

En als kers(t) op de taart komt Nespresso ook dit jaar weer met een adventskalender, waarmee je elke dag tot aan Kerstavond van een overheerlijk koffie kan genieten. De 24ste wacht je een mooi geschenk.

nespresso adventskalender
Bron: Nespresso

Handig: Het koekje bij de koffie: welke traktatie serveer je waarbij?

Wie, wat, waar?

De Kerst-koffies zijn vanaf 26 oktober 2020 verkrijgbaar in de boutiques en via de website van Nespresso. De adventskalender is verkrijgbaar in de boutique en kost €35,-.

Enneh, heb je nu direct al zin gekregen in Kerstmis? Bekijk alvast onze overheerlijke kerst-recepten.

Lekker bij de koffie:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.