Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 3 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Hier wil je naartoe: het Amsterdam Taco Festival

Muy caliente! Het wordt zinderend warm in Amsterdam in het weekend van 20 en 21 november. Want dan vindt de eerste editie van Amsterdam Taco Festival plaats. Bereid je voor op taco’s, taco’s en nog meer taco’s. Ay caramba!

Amsterdam Taco Festival

Je waant je op 20 en 21 november in Mexico City als je Het Sieraad aan de Postjesweg bezoekt. Op het Amsterdam Taco Festival proef je dan namelijk de lekkerste taco’s bij diverse foodstands en ontdek je alles over de geuren en smaken van Mexico.

Er zijn bijvoorbeeld flautas de pollo en taco’s met verschillende soorten stoofvlees van Piloncito. Local Dealer maakt een lamstaco en serveert een holy pastor, Taqueria Lima laat je chipotle braised beef taco’s proeven. Of loop langs bij Duck Truck, Corazón Contento, Caliente Latin Food, Caramba of Chiapas Taco Cartel.

Tequila!

Daarnaast is er hot honey van Sweet Heat, is er echte Amsterdamste tequila van LALA Tequila en laat tortillería Taiyari uit Uithoorn zien hoe echte onvervalste Mexicaanse maistortillas worden gemaakt. Kun je meteen een voorraadje inslaan voor thuis.

Het Amsterdam Taco Festival vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 november vanaf 11.00 uur in Het Sieraad op de Postjesweg 1 in Amsterdam West. Tickets koop je online

Álles over maistortillas (en waar kun je goede maistortillas kopen?)

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.