Redactie
Redactie Restaurants 5 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Met Arriba Arriba is Amsterdam een kleurrijke Mexicaanse street food hang-out rijker

Restaurant Mazzo aan de Amsterdamse Rozengracht sloot afgelopen september na zeven jaar de deuren. Nu zit er een fijne nieuwe zaak: Arriba Arriba.

Een kleurrijke Mexicaanse street food hang-out met Zuid-Amerikaanse invloeden. Hier kan je 7 dagen per week vanaf 12 uur terecht om even snel je taco cravings te stillen of om uitgebreid te tafelen.

Het menu van Arriba Arriba

Alle gerechten op de kaart zijn om te delen; lekker met z’n tweeën of juist met een grote vriendengroep. Hier eet je kleine gerechten met een hoop smaak, pit en vooral veel liefde.

De taco’s worden hier straks gemaakt met authentieke Mexicaanse tortilla’s van Taiyari. De toppings lopen uiteen, van crispy pescado met knapperige kool en limoen tot rib-eye met chimichurri en avocado of pulpo ‘octopus’ met zoete aardappel en ingelegde ui.

Verder vind je op de kaart ook gezonde salades, tamales, rijkgevulde empanadas en andere bites als oesters en flautas. Voor- en hoofdgerechten bestaan niet, neem en proef vooral wat je wilt. Alle tortilla’s en tostada’s zijn glutenvrij en de menukaart biedt uiteraard ook veel keus voor vegetariërs.

En dan is er nog de drankkaart…

Op de drankenkaart staan ook verschillende cocktails met Altos Tequila, (speciaal-)bieren en natuurlijk de notoire cocktail-pitchers, die je helpen de tijd te vergeten. De speciaal ontwikkelde tafelsalsa’s zijn af te blussen met een Arriba Arriba speciaalbiertje met een hint van jalapeño.

Of ga voor het typisch Mexicaanse drankje Jarritos of een frozen margarita. Hint: die margaritas zijn ook in grote kannen te bestellen…

Adres Arriba Arriba in Amsterdam

Trek gekregen? Je vindt het Mexicaanse restaurant aan de Rozengracht 114 in Amsterdam. Schuif vanaf 12 uur aan voor heerlijke Mexicaanse bites.

Meer restaurants in Amsterdam

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.