Redactie
Redactie Inspiratie 15 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Bij strandtent Walhalla in Harderwijk eet je Ossobucco aan het strand

De titel liegt er niet om: Walhalla in Harderwijk is the place to be! Een heerlijk en gevarieerd menu, waterpistolen-gevechten op warme dagen, filmavondjes en dansjes in de late uren. 

Allereerst is het strand van Harderwijk op zichzelf al een prachtig decor. De perfecte locatie voor een gezellig en hip strandtentje.

Een plek waar je terecht kan met kinderen, maar waar je ook tot in de late uurtjes kan genieten met vrienden. Op het terras staat zelfs een neveldouche. Dus als je nu nog niet verkocht bent, weten wij het ook niet meer.

Walhalla Harderwijk
Walhalla

Ossobucco aan het strand

Het vaste menu van Walhalla is allesbehalve standaard. De gerechten zijn ideaal voor dagen aan het strand. Je vindt er verrassende gerechten als Ossobuco van hert met gestoofde schorseneer, aardappelmousseline, spitskool en vijgensaus.

Ook zijn er heerlijke salades zoals een salade van wilde eend met witlof, granaatappel, pecannoten en gerookte amandel. Voor de vegetariërs is er ook genoeg keuze, want er staan ook gerechten zoals pompoen met bulgur en paddenstoelen-linzenstoof op het menu.

Het menu van Walhalla in Harderwijk

Wekelijkse Chef’s Specials

Behalve het overheerlijke vaste menu verrast de chef wekelijks met een chef’s special-menu. Dat bestaat de ene keer uit verse Friese rivierkreeftjes met aioli, salsa verde en een Italiaans bolletje. En een andere keer vind je Indiaas naanbrood met frisse tzatziki op het menu.

Wat voor lekkers er nog meer op het specials menu staat? Thaise salade met krokante kip, komkommer, taugé en glasnoedels. Maar ook taco’s met kruidig biologisch lamsgehakt, kimchi, verse avocado en groene salsa.

Walhalla Harderwijk

Van alle gemakken voorzien

Is het druk, ben je ongeduldig of heb je simpelweg haast? Bij Walhalla kan je vanaf het terras online met je telefoon bestellen. Ja, je leest het goed! Alle drankjes en hapjes zijn online te bestellen en te betalen. Natuurlijk is er ook persoonlijke bediening, maar wij vinden dit een stukje service 2.0.

Het adres van Walhalla:

Hoge brug 10
Harderwijk

Walhalla is van maandag tot en met donderdag geopend van 11:00 tot 24:00. In het weekend van vrijdag tot zondag zijn ze open van 11:00 tot 01:00.

Meer fijne eettentjes voor de zomer

Walhalla's service 2.0
Strandtent Walhalla in Harderwijk

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.