Fou Fow Ramen en Neko Jusu openen een ramen pop-up in De Hallen

Tussen vrijdag 17 augustus t/m zondag 19 augustus moet je je richting De Hallen in Amsterdam begeven. Want daar openen Fou Fow Ramen en Neko Jusu samen een ramen pop-uprestaurant. Ramen én ambachtelijke frisdrank met een bite: what’s not to love? En dan hebben we het nog niet eens gehad over Tampopo, de ultieme food film over ramen, die dan wordt vertoond. 

Ramen pop-up

Hoe zit dat? Nou, De FilmHallen vertoont de heruitgave van de film Tampopo, wat wordt gezien als de ultieme food film over ramen. De film stamt al uit 1985 en is een echte klassieker, die niet mag ontbreken in je lijstje van food films.

Om de heruitgave van Tampopo te vieren, spannen Fou Fow Ramen, Neko Jusu en De FilmHallen samen. En dus brengen ze je een ramen pop-up restaurant in De Hallen.

Tampopo ramen pop-up

Fou Fow Ramen & Neko Jusu

Je kunt dus niet alleen de film zien, maar je krijgt op vertoon van je filmticket voor € 5,- euro een kom dampende ramen (kip of vega) van Fou Fow Ramen. Één van de beste ramen-restaurants van Amsterdam.

Daarbij serveren de dames van Neko Jusu hun superlekkere limonade, die is geïnspireerd door de Japanse eetcultuur en een eindeloze liefde voor katten. Go, go, go!

Het pop-up ramen restaurant in De Hallen is geopend van 17 t/m 19 augustus, tussen 13:30 en 20:00 uur.

. ?Fou Fow Ramen. [email protected] ?Amsterdam, Netherlands.

20 Likes, 1 Comments – @avocado.bro on Instagram: “. ?Fou Fow Ramen. [email protected] ?Amsterdam, Netherlands.”

Dry januari bij Dum Dum met onze @nekojusu frisdranken ? #dryjanuary #nekojusu #geenalcoholwellekker

44 Likes, 4 Comments – Dum Dum Palace (@dumdumpalace) on Instagram: “Dry januari bij Dum Dum met onze @nekojusu frisdranken ? #dryjanuary #nekojusu #geenalcoholwellekker”

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Fou Fow Ramen en Neko Jusu openen een ramen pop-up in De Hallen
Sluiten