Rosa Bertram
Rosa Bertram Restaurants 6 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Aan de Zeeuwse kust vind je restaurant Spetters in Breskens

In Breskens, vlakbij de kust in Zeeland, vind je restaurant Spetters. Een restaurant mét een Michelinster. In een jachthaven eet je heerlijke verse gerechten én heb je een prachtig panorama-uitzicht. 

Met dit lekkere weer is het heerlijk om een dagje of zelfs een weekend naar het strand te rijden en van de heerlijke lokale restaurants te genieten. Zo ook naar het rustige Zeeland. Het restaurant van sterrenchef Laurent Smallegange heropende vorig jaar na een restyling.

voorgerecht vis

Klein maar ijzersterk á la carte menu

Spetters hanteert hoge standaarden en serveert gerechten van hoge kwaliteit. Omdat het gastronomische restaurant Spetters aan de Zeeuwse kust ligt, staat de menukaart geheel in stijl in het teken van verse vis. Als voorgerecht bestel je kaviaar (€ 79,- voor 30 gram), een tartaar van zeebaars (€ 25,-) of Dutch Yellowtail (€ 27,-).

Het menu is beknopt, maar behoefte aan keuze uit meer dan één van de vier hoofdgerechten hebben we niet. Wat betreft het hoofdgerecht is er keuze uit zeeduivel met algen, gelakte wortel, kimchi en schapenyoghurt (€ 35,-), kalfszwezerik met langoustine, lavas en blanke boter (€ 39,-), tarbot op de graat gebakken, kreeften mousseline, dikke friet en salade (€ 52,-) of Iris Black Angus zesrib, dikke friet, salade en béarnaise (€ 39,-).

voorgerecht visLiever een menu?

Mocht je liever verrast worden door de chef, dan kan je kiezen voor een 4-, 5-, 6- of 8- gangen menu waarbij vlees, vis en een dessert zit. Uiteraard vind je bij alle gerechten een passende wijnkaart!

Het adres van Restaurant Spetters:

Restaurant Spetters
Kaai 5
4511 RC Breskens

Meer lezen over de beste restaurants van Zeeland?

restaurant spetters interieur

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.