Emma Bering
Emma Bering Inspiratie 11 november 2018

Dit kun je doen met overgebleven wraps

Je kent het wel: je hebt heerlijke wraps gegeten maar er zitten er teveel in het pakje. En de wraps die je hebt gekocht, zijn nog niet op. Vaak vergeet je dan dat die overgebleven wraps nog ergens in de (koel)kast liggen en moet je ze later weggooien. Zonde! Dit kun je doen met leftover wraps.

Voordat je de kast open doet en er een soort groen monster op pootjes weer uit komt, hebben we een paar recepten met overgebleven wraps voor je verzameld.

wraps

Eet een dag later nog eens wraps

Een van de meest simpele opties is om de volgende dag of die dag daarna nog een keer wraps te eten, maar dan nét even anders. Op Culy hebben we genoeg heerlijke recepten voor wraps. Dus als je even geen inspiratie hebt, is Culy je redder in nood. Probeer bijvoorbeeld eens deze pulled chicken wraps met coleslaw. Heerlijke combinatie tussen de warme kip en de frisse salade.

Culy Homemade: slowcooker pulled chicken wraps met coleslaw

wraps pizza

Zelfgemaakte tortilla pizza

Met overgebleven wraps kan je ook heel makkelijk pizza maken. Je behandelt de wrap dan zoals een pizzabodem en je kunt zelf kiezen wat je erop doet. Let er alleen wel op dat je er niet te veel toppings op doet, aangezien de wrap niet zo stevig is als een pizzabodem. Less is more.

Zelf tortillachips maken wraps

Maak er tortillachips van

Topidee: zelf tortillachips maken van overgebleven wraps. Snijd de wraps in puntjes, husselen ze in een kom met wat olie en zout en doe ze in de oven. Zo simpel kan het zijn. Maak er nog wat lekker guacamole of salsa bij en dippen maar!

Culy Homemade: zelf tortillachips maken (snel en makkelijk!)

Beautiful Breakfast Tortillas | Jamie Oliver

Jamie’s making some amazing Breakfast Tortillas, inspired by his time in East LA. This recipe is a perfect breakfast, brunch or lunch, packed full of Mexican inspired flavour. Silky eggs, avocado, delicious fresh tomatoes, manchego cheese and Jamie’s homemade chilli sauce – what’s not to love? Give it a go guys.

Tortilla’s als ontbijt

Wraps zijn niet alleen lekker als avondeten, ook in de ochtend zijn ze een toffe maaltijd. Dit recept van Jamie Oliver voor ontbijttortilla’s is weer goddelijk. Zie het als een soort broodje gezond met ei op een wrap in plaats van op brood.

Meer recepten met wraps

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dit kun je doen met overgebleven wraps
Sluiten