Culy Homemade: snelle wraps met tofu, mais en guacamole

Culy 30 apr 2017 Recepten

Deze snelle wraps met tofu, mais en guacamole hebben een Mexicaans tintje en zijn perfect voor een makkelijke doordeweekse maaltijd. Ook lekker als lunch!

Maak de guacamole volgens je favoriete recept.

Verhit olie in een koekenpan en bak de tofu reepjes met de tacokruiden knapperig en goudbruin. Verwarm de tortilla’s kort in een goede hete (droge) koekenpan. Besmeer de tortilla’s vervolgens met de guacamole en beleg met de krokante tofu en de mais.

Maak deze snelle wraps af met een flinke dot zure room en kruid met peper, zout en eventueel wat extra tacokruiden.

Voor 2 personen:

  • 4 maistortilla’s
  • 150 gram mais uit blik
  • 180 gram  tofu roer­bak­reep­jes
  • Mexicaanse tacokruiden (ook zelf te maken)
  • , naar smaak
  • Olie om in te bakken
  • Guacamole (zo maak je ‘m zelf)
  • 125 ml zure room
  • Peper en zout
Reageer op artikel:
Culy Homemade: snelle wraps met tofu, mais en guacamole
Sluiten