Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 25 apr 2018
Leestijd: 3 minuten

Nog geen plannen voor Koningsdag? Hier kun je a.s. vrijdag nog naartoe!

Ren je op dit moment nog rond in kringetjes omdat je nog stééds niet weet wat je moet gaan doen met Koningsdag? Stop met rennen! Want deze restaurants en bars in Amsterdam serveren je in koninklijke stijl op 27 april en the day after.

Orange explosion bij The Duchess

De Chocolate Explosion van sterrenrestaurant The Duchess is momenteel het meest bekende en Instagrammable dessert die je vast en zeker wel een keer voorbij hebt zien komen.

Speciaal voor Koningsdag kleurt dit explosieve chocolade dessert t/m vrijdag 27 april oranje. Reden genoeg om even langs te gaan! Reserveren kan via [email protected] of 020 8113322.

plannen voor Koningsdag
Bron: The Duchess

Liquid Love Kings Night bij Restaurant C

Op Koningsnacht verandert Restaurant C in samenwerking met Liquid Love voor één avond in de place to be voor de Amsterdamse urban royal; een avond vol cocktails, high cuisine van topchefs Michiel Van der Eerde en Arnout van der Kolk & evening entertainment tot in de vroege uurtjes. Laat je innerlijke prins(ses) los en meld je aan voor dit exclusieve event via [email protected].

Oranje burgers & milkshakes bij The Butcher

Ter ere van Koningsdag komt The Butcher tijdelijk met oranje burger buns. Ja, je leest dit goed: ORANJE burger buns. Wij zijn fan! Net zoals de burgers krijgen de milkshakes van The Butcher ook een oranje metamorfose. De speciale Koningsdag burgers en milkshake zijn bij alle venues van The Butcher te bestellen t/m vrijdag 27 april.

The Butcher Koningsdag
Bron: The Butcher

Champagne brunch & Oranje Cocktail bij ARC. by Lute

Ook bij ARC. by Lute ben je met Koningsdag op de juiste plek. Gelegen in het Amsterdam historisch stadsarchief en vijfsterrenhotel Pestana kun je genieten van een overheerlijke champagne brunch met een speciale oranje cocktail (vlierbloesem mimosa anyone?). Dus reserveer je plekje snel via [email protected] of 020 2206902.

Koninklijk Borrelen bij de Foodhallen

Op donderdagavond (Koningsnacht) zijn de Foodhallen de perfecte plek om je avond te beginnen. Je kunt hier terecht voor de lekkerste borrels, happen en live DJ. Hier begin je de avond goed met de lekkerste G&T’s, cocktails en de beste happen.

Op Koningsdag zelf kun je hier perfect uitbrakken met een heerlijke burger of bitterballen. Alles wat je nodig hebt om je klaar te stomen voor de tweede ronde!

Bron: De Foodhallen

Sushi & Cocktails bij MOMO

Heb je na de vrijmarkt nog geen zin om naar huis te gaan en wil je nog genieten van wat lekkere versnaperingen dan ben je bij MOMO aan het juiste adres. Gelegen aan het Vondelpark laat je je aan de 360-bar van MOMO verrassen door unieke cocktails in combinatie met de limited King’s Crab Tempura roll en sluit je Koningsdag in stijl af.

Orange Pancakes bij SNCKBR

Bij Koningsdag denk je natuurlijk gelijk aan… Oranje! Het is een van de leukste feesten van ons land en daar horen natuurlijk oranje happen om van te SNCKN bij. Kom in de oranje stemming bij SNCKBR met deze heerlijke Orange Pancakes.

SNCBKR Koningsdag
Bron: SNCKBR

Big Hangover Brunch bij Wyers Bar & Restaurant

Liever denken we nog niet aan de dag ná Koningsdag (28 april), maar we weten allemaal wat ons te wachten staat. De Godfather der katers. Beter zet je nu alvast je reddingsplan in werking en reserveer je alvast die tafel voor jou en je mede-slachtoffers bij de Big Hangover Brunch van Wyers aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Meldpunt ‘Koninklijke Katers’ bij Deliveroo

Heb jij dit jaar tijdens Koningsdag iets te diep in het glaasje gekeken? Geen probleem. Jullie slachtoffers staan er niet alleen voor. Eetbezorgservice Deliveroo biedt een luisterend oor in brakke tijden met een zogeheten ‘hang-over hotline’. Op zaterdag 28 april bel je van 11:00 tot 13:00 uur met 06-22818898 en de meest spraakmakende telefoontjes steunt Deliveroo met €15,- credits voor gratis katervoer.

Deliveroo
Bron: Deliveroo

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.