Melvin Sturm
Melvin Sturm Inspiratie 20 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Van recensent naar producent: Snackspert lanceert eigen burger

Yes! Onze favoriete frituurgoeroe Snackspert heeft groot nieuws: hij brengt zijn eigen burger op de markt. Samen met Korean Fried Chicken-keten ‘Gochu Gang’ lanceert hij een exclusieve burger vol heerlijke smaakmakers.

Van het recenseren van snacks en eten gaan je handen blijkbaar jeuken. Want hoewel Eke Bosman normaal gesproken stad en land afrijdt om allerlei snacks te proberen, waagt hij zich nu aan de andere kant van de medaille. Met zijn limited-edition burger is hij te vinden door heel Nederland in de vestigingen van Gochu Gang.

Culy Basics: klassieke smashburgers (de beste hamburgers die je ooit zult maken)

Ingelegde rode ui van Kesbeke

Wat de burger zo bijzonder maakt? De Snackspert-burger bevat een stuk dubbel gefrituurde kip met een laag gesmolten kaas. Noem het classic Snackspert-stijl (maar not so classic Korean Fried Chicken-stijl). Naast fijngesneden ijsbergsla en Gochu-mayonaise, bevat de burger een bijzonder ingrediënt. Op de burger zitten namelijk ingelegde rode uien die Eeke ontwikkelde in samenwerking met Kesbeke voor een fijn extra zuurtje.

Pimp je burger bij Gochu Gang

Alsof dat niet genoeg is, zijn er drie verschillende sausopties waaruit je kunt kiezen voor de coating van de burger. Je kunt kiezen uit de opties soja & knoflook, Korean BBQ en Gochujang. De burger wordt op Koreaanse wijze door de marinade gehaald.

Dat gebeurt nadat deze is gefrituurd zodat ‘ie een extra laag met smaak krijgt en heerlijk sticky wordt. Op deze manier kun je de burger volledig naar je eigen smaak aanpassen en maak je eenvoudig je eigen unieke combi. Klinkt wat ons betreft als een lekkere knoeiboel die we maar al te graag gaan testen.

De Snackspert-burger is verkrijgbaar bij alle vestigingen van Gochu Gang in Nederland en is te bestellen via de website van Thuisbezorgd en UberEats.

De koude (!) fried chicken van Momofuku Ko is een hit

Meer snacknieuwtjes:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.