Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 22 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Het állerleukste cadeau per post: brievenbus friandises van Patisserie Simone

Wij versturen maar wat graag cadeautjes per post. We versturen nog liever lékkere cadeautjes per post. En al helemaal in deze (gekke) tijd. Daarom komen de brievenbus friandises van Patisserie Simone als geroepen.

Brievenbus cadeau

Simone Engelen werkte al langer als patissier voor bijvoorbeeld Het Conservatorium Hotel in Amsterdam. En ook voor bruidstaarten, bonbons en desserts op maat draait ze haar garde niet om.

De huidige corona-crisis vroeg echter om een flinke dosis creativiteit van de Almeerse patissier. Ze liep al langer met het idee om handgemaakte friandises per post te versturen. In sneltreinvaart heeft ze haar idee verder ontwikkeld.

Brievenbus friandises
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Fantastische friandises

Via haar website kun je nu het allerleukste (en lekkerste) brievenbus cadeau bij haar bestellen: handgemaakte friandises. Mooi verpakt in een doosje dat precies door uw brievenbus past, krijg je nougat, madeleines, brownies, páte du fruit en marshmallows op je deurmat geleverd. En je ziet het aan de foto’s: pláátjes zijn het.

Elk seizoen maakt Simone weer een lading nieuwe lekkernijen. Zo vind je in het nieuwste doosje de heerlijke smaken van de herfst terug. Marshmallows met herfst thee, een golden brownie met pecan & fudge, pâte de fruits met appel & peer (Simone’s eigen favoriet), een madeleine met pumpkin spice en nougat met amaretto & amandel. Of verklappen we nu de verrassing?

Brievenbus cadeau friandises
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Maak iemand blij

Zo’n doosje met brievenbus friandises is natuurlijk heel erg leuk om te bestellen voor jezelf. Maar je verdient natuurlijk pas echt karma-punten als je iemand zo’n doosje toestuurt. Het doosje wordt geleverd inclusief handgeschreven kaartje, met illustratie van Anna Tien, een schoolvriendin van Simone. Dat geeft ook nog eens extra leuk.

Een doosje brievenbus friandises van Simone kost € 21,- euro (exclusief verzendkosten) en is online te bestellen. Als je voor 15:00 uur bestelt, wordt je order nog dezelfde dag verzonden. Super.

Meer lekkere cadeaus voor foodies:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.