Redactie
Redactie Inspiratie 10 dec 2017
Leestijd: 3 minuten

5 culinaire abonnementen om cadeau te doen aan je culy vrienden

Die ene culy vriend die alles al heeft en waarbij je niet meer kunt aankomen met een koksmes, theedoek of braadpan… wat geef je hem of haar dán? Onze tip: ga voor één van de volgende culinaire abonnementen! Wij geven een aantal goede suggesties.

Het Brandt & Levie worst-abonnement

Fan van worst? Dan hebben we een gouden tip voor je: het worst-abonnement van Brandt & Levie. Dit abonnement kan online worden afgesloten; je krijgt dan om de twee maanden een pakket met worsten en andere culinaire vleeswaren thuis geleverd. Een groot deel kan worden ingevroren.

De inhoud van het pakket zal iedere keer aangepast worden, zo kunnen abonnees naast verse en droge worsten, ook bijvoorbeeld vers vlees, gedroogde en bereide vleeswaren ontvangen. Denk aan pulled pork, gesneden achterham, maar ook aan coppa en spek. Allemaal uitsluitend gemaakt van goed gehouden Nederlands varkens.

Het Taste Club wijn-abonnement

Taste Club is een wijn abonnement voor thuis, gebaseerd op iemands persoonlijke smaak. Online kun je een smaaktest doen; dan stellen zij op basis van dat profiel een unieke box met 6 verschillende flessen samen.

Per maand krijgt de gelukkige ontvanger telkens 6 nieuwe flessen, altijd handpicked, rechtstreeks van de boer en met een bijzonder verhaal. En dat allemaal gratis thuisbezorgd!

Taste Club

De Baltazar wijnbox

Ook fijn voor wijnlovers: de Baltazar wijnbox. Het basisidee is simpel: een wijnabonnement in de vorm van een box met daarin drie verschillende wijnen, die elke maand voor € 33,- bij je wordt thuisbezorgd. Uiteraard elke maand andere wijnen en uiteraard makkelijk opzegbaar.

De heren gaan zelf en route op zoek naar wijnboeren. Wijnboeren met passie én met een verhaal. Waardoor de box wijnen bevat die je niet zult aantreffen bij Nederlandse slijterijen en supermarkten.

In de doos vind je tevens een boekje met uitgebreide info over de wijnboeren, smaakprofielen van de wijn, wat eet je daarbij, et cetera. Enne, elke maand een Culy-recept dat bij één van de wijnen past!

Baltazar wijnbox

De Hopper bierbox

Ook leuk: het beste craftbier van Nederland op bestelling. De bierbox van Hopper is een maandelijkse selectie van het beste bier van kleine Hollandse brouwers. Je kunt één enkele box bestellen of je elke maand laten verrassen wat Hopper deze keer voor je heeft uitgezocht.

Nederland is inmiddels bekend om haar goede kwaliteit craftbier, maar het aanbod is volkomen onoverzichtelijk. Hopper zoekt de brouwers op, scheidt het kaf van het koren, en selecteert iedere maand vijf verschillende bieren voor je, waar je er per bier twee van in je bestelling krijgt. Zie het als een soort personal bier shopper. De Hopper Bierbox wordt iedere maand bij je thuis bezorgd voor € 32,95.

Het chocolade abonnement

Ja, we’ve got him! Het perfecte cadeau voor de echte chocoholics onder ons: het CHOCSTAR abonnement. Laat je elke maand verrassen door de verschillende chocoladecombinaties. Iedere keer anders en elke keer een verrassing!

Je kan tijdens het bestellen aangeven of je dit culinaire abonnement wil voorzien van een boodschap en naar welk adres de choco’s verstuurd dienen te worden (als je ‘m niet voor jezelf houdt…)

chocstar

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.