Redactie
Redactie Inspiratie 7 okt 2014
Leestijd: 2 minuten

5 x de lekkerste guilty pleasures bestellen per post

Een vriendin met liefdesverdriet, iemand willen feliciteren met een nieuwe baan of gewoon voor jezelf, omdat je het verdiend hebt. Er zijn genoeg momenten te bedenken dat een stuk brownie of chocoladereep meer dan gewenst is, maar wat als je geen tijd hebt om het zelf te halen? Dan bestel je ze per post! 

Dit zijn vijf bedrijfjes waarbij je de lekkerste guilty pleasures (van brownies tot custom made chocoladerepen) per brievenbuspost kunt bestellen.

1. Brownies per post

Via de website Brownies per post kun je heel gemakkelijk een pakketje met zes goddelijke chocolade brownies bestellen. Er zijn verschillende soorten, zoals de ‘classic’ met stukjes noot, een pure variant met alleen donkere chocolade of de blondie, gemaakt van witte chocola.

Je bestelt ze vanaf €11,50 per doosje, exclusief verzendkosten, en een dag later ploffen ze op je mat. Of ze lekker zijn? Zeker! Je leest ons verslag hier.

2. Zelf je chocoladereep ontwerpen

Wat is er nu gaver dan zelf een chocoladereep ontwerpen? Bij Chocstar is het mogelijk. Hier kun je met een simpel stappenplan je gehele reep bedenken, van chocoladesoort tot tientallen verschillende toppings.

Naast dat je zelf een combinatie kunt maken, kun je het jezelf ook een stuk makkelijker maken door één van de kant-en-klare repen te bestellen. Een kleine reep begint bij €5,95 (exclusief smaakjes) en ook hier schreven we eerder al over.

3. Taart!

Ook wij dachten “huh?!” toen we ontdekten dat de taart van The Daily Pie Post via de brievenbus kan worden bezorgd. Nee, het gaat hier niet om hele slagroomtaarten en grote pronkstukken, maar om bescheiden puntjes die desalniettemin zalig smaken.

Op dit moment kun je kiezen uit zes smaken: 65% Dark chocolate pie, carrot cake, blueberry lemon cake, lemon lavender biscuits, red velvet cake en een stukje pruimentaart. De punten kosten €9,50 per stuk, en daar komt per bestelling nog €2,56 aan verzendkosten bij. Klik hier voor meer informatie.

 

4. Tony’s Chocolonely

Natuurlijk mocht ons favoriete chocolademerk in deze lijst niet ontbreken, want als je ons ergens voor mag wakker maken, zijn het de repen met salted caramel wel.

Via de webshop van Tony’s bestel je heel gemakkelijk de repen, vanaf €2,79 per stuk. Dit is exclusief verzendkosten à €2,63 . Ook leuk: voor twee euro meer kun je de verpakking personaliseren met een foto en eigen tekst.

5. Koekjes per post

Tot slot kun je ook de lekkerste koekjes per post bestellen. Dit gaat heel gemakkelijk via Koekjesperpost.nl en je bestelt er slechts één soort: chocoladekoek. Ze worden verpakt per acht en als je snel bent kun je nog bestellen zonder verzendkosten.

Een pakketje met acht koeken kost €9,95, inclusief verzendkosten.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.