Redactie
Redactie Restaurants 3 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

Spaghettata in Rotterdam voor de ultieme Italiaanse smaken

De twee beste dingen uit Italië beginnen beiden met een p: pasta en pizza! In Rotterdam ga je naar Spaghettata voor de ultieme Italiaanse smaken en ander lekkers, zoals tiramisù en panna cotta. 

Nee, hier hangen geen wijnflessen in rieten mandjes aan het plafond en zingen de obers je niet tegemoet vanaf het terras. In elke stad barst het van de pizzeria’s en andere Italiaanse restaurants, maar Spaghettata is anders. Hier kom je voor puur eten en eerlijke smaken. En een flinke snuf gastvrijheid.

❤️❤️❤️ Italian food #yesterday #spahettata #nieuwebinnenweg #food #friend #italianfood #italian

26 Likes, 3 Comments – Safaa Ayadi (@safaaayadi) on Instagram: “❤️❤️❤️ Italian food #yesterday #spahettata #nieuwebinnenweg #food #friend #italianfood #italian”

Spaghettata in Rotterdam

Zoals je misschien al had verwacht, staan er louter Italiaanse klassiekers op het menu. Van de peperonata met ansjovis, vitello tonnato en de gemarineerde artisjokken tot de pappardelle al tartufo, spaghetti alla Puttanesca en cannelloni met ragù en Parmezaan.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de pizza’s! De keuze is niet al te groot, maar daardoor des te makkelijker. Ga je namelijk voor de tarantella (met tomatensaus, gorgonzola en San Danieleham) of juist de peperoncino (met tomatensaus, pancetta, rode ui, rode peper en Pecorino)? Of wat dacht je van de pizza met tomatensaus, buffelmozzarella, basilicum en – onze ultieme favoriet – burrata?

Bruschetta del Giorno #spaghettata #bruschetta #sandanieleham #spruitjes

77 Likes, 4 Comments – Spaghettata (@restaurant_spaghettata) on Instagram: “Bruschetta del Giorno #spaghettata #bruschetta #sandanieleham #spruitjes”

Insalata di Pera #spaghettata #specialitadelgiorno #gestoofdepeer #gerookteeendenborst #gorgonzola

62 Likes, 1 Comments – Spaghettata (@restaurant_spaghettata) on Instagram: “Insalata di Pera #spaghettata #specialitadelgiorno #gestoofdepeer #gerookteeendenborst #gorgonzola”

Je snapt het al, bij Spaghettata is er keuze te over, maar vooral niets dan lekkers. De prijzen zijn zoals je van een Italiaan mag verwachten en de bediening alleraardigst. Oja, voordat we het vergeten: de citroen-meringuetaart is een must om te proberen!

Adres Spaghettata

Je vindt Spaghettata aan de Nieuwe Binnenweg 151 in Rotterdam (Delfshaven). Je kunt er dagelijks van 18:00 tot 22:00 terecht voor het diner. Check voor de exacte openingstijden per dag de website.

Uit eten in Rotterdam

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.