Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 29 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Toko Trash in Rotterdam: de Caribische keuken op z’n Rotterdams

Bij Toko Trash serveren ze de Caribische keuken op z’n Rotterdams aan je uit. Het menu (en het interieur!) is een bonte mix van de Surinaamse, Jamaicaanse en Kaapverdiaanse keuken. Mét een vleugje Rotterdam.

Pindasoep, broodje pom, fried chicken: het zijn deze klassiekers uit de Caribische keuken waar je hier je tanden in zet. Of, zoals ze ze zelf noemen, de ondergewaardeerde schatten uit de toko’s van Rotterdam.

Pindasoep bij Toko Trash
Bron: Photos made by Vivienne voor Toko Trash

Op het menu van Toko Trash

Toko Trash zet ze niet alleen terug op de kaart, maar pakt ze ook nog eens in met een hip, eigentijds fusion-jasje. Zo maakten ze een vegan versie van pom, eet je hier een hippe Jerkdawg met gefrituurde zoete aardappels en wasabi-mayonaise en staat er een moderne versie van bacalhau com natas op de kaart met gefermenteerde wortel en Koreaanse chili flakes. Wat je daarbij drinkt? Een lekker speciaalbiertje natuurlijk!

Voor een tropische afsluiting kun je je gezicht begraven in de pina colada cake van Toko Trash. Of spekkoek met Sayah-likeur. Mmmmh!

Het adres van Toko Trash:

Vijverhofstraat 10
3032 SN Rotterdam

Toko Trash huist in de hippe broedplaats Eurotrash United in Rotterdam is van woensdag t/m zondag geopend voor lunch & diner. Check de site voor openingstijden!

Jerkdawg bij Toko Trash in Rotterdam
Menu van Toko Trash

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.