Emma Bering
Emma Bering Restaurants 28 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

The Salty Pig in Utrecht bezorgt de lekkerste sandwiches

Wij Nederlanders eten veel brood. Vaak als ontbijt én als lunch. Toch zijn die broodjes op zichzelf meestal niet heel bijzonder. Maar daar brengt The Salty Pig in Utrecht verandering in! Zij maken en bezorgen namelijk overheerlijke sandwiches, belegd met fried chicken, porkbelly en makreel…

Niemand slaat toch een goede sandwich af? Mocht je nou op je werk geen goede lunchvoorziening hebben, of lekker in het park hangen met enorme trek, dan is dit zeker de oplossing voor jou.

The Salty Pig sandwiches

Ophalen of bestellen?

Je leest het goed, de sandwiches zijn alleen te bestellen. Er is wel een locatie van de winkel, maar eigenlijk is het meer een bezorgservice dan een restaurant waar je kunt zitten en lunchen. Perfect als je werkt en geen tijd hebt om brood mee te nemen of te halen!

Bestel een lekkere Porkbelly sandwich met buikspek, mango chutney, jalapeno en popcorn. Of een fried chicken sandwich met gefrituurde kippendijen, ijsbergsla, chips en yoghurtsaus. Ook lekker: de sandwich met gegrilde makreel, de gamba sandwich of de sandwich met gegrilde halloumi.

Je kunt zoveel broodjes bestellen als je wilt (om te delen met je collega’s…) en het assortiment is lekker groot! Voor ieder wat wils dus.

The Salty Pig sandwiches

Het menu van The Salty Pig

Het menu is groot en uitgebreid. Ten eerste heb je de sandwiches (€ 5,75 per broodje). De broodjes zijn goed gevuld, zoals je kunt zien op de foto’s. Er zit altijd een beetje sla bij en wat chips voor een extra crunch. De broodjes worden afgemaakt met heerlijke toppings en sausjes. Dat wordt genieten! Veel van de broodjes zijn trouwens ook geschikt voor vegetariërs.

Daarnaast heeft The Salty Pig burrito’s (€ 7,95 en € 9,95) en burgers (€ 9,50 en € 11,50). Voor het volledige menu kun je de site bekijken.

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 12:00 uur ‘s middags tot 21:00 uur. De sandwiches zijn te bestellen via Foodora, Deliveroo en Thuisbezorgd. Bekijk voor meer informatie op de site van The Salty Pig.

Meer heerlijke lunch hotspots?

The Salty Pig sandwiches

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.