Worteltaart en chocoladerobots bij Pinkie Patisserie in Eindhoven

Ga je in Eindhoven eten bij restaurant Emma, loop dan zéker ook even Pinkie Patisserie binnen. Kun je meteen in de open keuken loeren hoe al die prachtige taarten en gebakjes worden gemaakt.

Pinkie Patisserie is onderdeel van restaurant Emma. Als je voor de deur staat, kun je via links rechtstreeks het restaurant binnenlopen of rechts de patisserie in. Door de glazen wanden krijg je meteen een kijkje in de patisserie keuken en chocolaterie keuken. Daar maakt patissier Ruud Adriaens sinds 2012 samen met zijn team de mooiste bonbons, gebakjes en taarten.

Je kunt de winkel apart bezoeken om lekkers voor thuis mee te nemen. Maar je kunt ook bij je kopje koffie in het restaurant een gebakje van Pinkie bestellen. Loop gerust zelf de winkel in om ‘m uit te zoeken.

Pinkie Patisserie

Worteltaart en chocoladerobots

Hun worteltaart is inmiddels wereldberoemd in Eindhoven en daarbuiten, maar Pinkie Patisserie maakt nog veel meer lekkers. Gebakjes zoals een citroentartelette, een glanzend gouden gebakje met praline, kalamansi en vanille of een rood fruit bombe bijvoorbeeld.

Maar ook prachtige zoete bonbons met karamel en pinda of mojito, macarons, muffins met pandan of framboos en prachtige hoge cakejes. En van de chocoladerobots worden wij instant vrolijk.

Pinkie Patisserie

Taarten

En wil je écht uitpakken voor je feestje, dan bestel je hier één van de taarten. Van een cassistaart tot een prachtige naked cake: wij krijgen nú al keuzestress.

Maar ook je bruidstaart kun je aan ze toevertrouwen. De patissiers bedenken samen met jou een echte showpony. Hetzelfde geldt trouwens voor taarten voor een geboorte of voor events.

Pinkie Patisserie is op dinsdag t/m zaterdag geopend van 09:30 tot 17:00 uur (op zondag en maandag van 11:00 tot 17:00 uur).

Pinkie Patisserie
Pinkie Patisserie

Pinkie Patisserie

Reageer op artikel:
Worteltaart en chocoladerobots bij Pinkie Patisserie in Eindhoven
Sluiten