Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Afhalen 4 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Worteltaart en chocoladerobots bij Pinkie Patisserie in Eindhoven

Ben je in Eindhoven in de buurt van het Stadhuisplein? Loop dan zéker ook even Pinkie Patisserie binnen. Hier scoor je immers de lekkerste worteltaart van Eindhoven en misschien wel van daarbuiten. 

Pinkie Patisserie is een walhalla voor alle fans van mooie zoetigheden. In de nieuwe winkel die huist in een monumentaal pand op de Stratumsedijk 6, maakt patissier Ruud Adriaens samen met zijn team de mooiste bonbons, gebakjes en taarten. De patisserie bestaat al sinds 2012, maar de locatie is fonkelnieuw.

Ze leveren hun creaties aan de beste restaurants en horeca-gelegenheden, maar de winkel is voor iedereen toegankelijk. En die is – de naam zegt het al – behoorlijk pinkie.

En de taartjes en bonbons dan? Hun signatuur is een flinke dosis creativiteit, bijzondere smaakcombinaties (denk aan kokos-sereh of donkere chocolade met olijfolie-ganache) en een ruw randje.

Bron: Lieke Vermeulen voor Pinkie Patisserie

Worteltaart en chocoladerobots

Hun worteltaart is inmiddels wereldberoemd in Eindhoven en daarbuiten, maar Pinkie Patisserie maakt nog veel meer lekkers. Gebakjes zoals een citroentartelette, een glanzend gouden gebakje met karamel, Frangelico en chocolade of een rood fruit bombe bijvoorbeeld.

Maar ook prachtige zoete bonbons met karamel en pinda of mojito, macarons, muffins met pandan of framboos en prachtige hoge cakejes. En van de chocoladerobots worden wij instant vrolijk.

Bron: Lieke Vermeulen voor Pinkie Patisserie

Taarten

En wil je écht uitpakken voor je feestje, dan bestel je hier één van de taarten. Van een cassistaart tot een prachtige naked cake: wij krijgen nú al keuzestress.

Maar ook je bruidstaart kun je aan ze toevertrouwen. De patissiers bedenken samen met jou een echte showpony. Hetzelfde geldt trouwens voor taarten voor een geboorte of voor events.

Het adres van Pinkie Patisserie:

Stratumsedijk 6
5611 ND Eindhoven

Check de website voor de actuele openingstijden. 

Meer hotspots in Eindhoven:

Bron: Lieke Vermeulen voor Pinkie Patisserie

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.