Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Restaurants 12 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

MAVIS: lunch, bites en cocktails in de jaren ’30 sfeer in Rotterdam

Hou je van cocktails? En van Amerikaanse soul? En van lekkere gerechten om te delen? Als je 3 x ja antwoordt, haast je dan naar MAVIS in Rotterdam.

Bij MAVIS bieden de jaren ’30 inspiratie. Het resultaat is een klassieke cocktailbar, een intiem restaurant én een sfeervolle dansvloer.

Eten bij MAVIS

Wat je zoal – tussen de plaatjes van Ella Fitzgerald en Curtis Mayfield door – kan verwachten qua eten? Enerzijds kun je er komen lunchen met sandwiches en wraps, anderzijds kun je de hele avond borrelen met bites om te delen.

De kaart van MAVIS is erg toegankelijk: nacho’s uit de oven met guacamole, chicken wings met smoked BBQ of een Black Angus rib-eye met friet. We horen je denken: hoe kan je dat nou niét lekker vinden?

Cocktails bij MAVIS

En dan die cocktails nog, een vak dat ze bij MAVIS behoorlijk serieus nemen. Het team achter de bar kent de cocktailwereld zó goed dat ze het aandurven om bekende klassiekers een persoonlijke twist te geven.

Wat dacht je van een Spice’n Stormy met rum en rode peper? Of een New Fashioned met tequila, agavesiroop en Angostura bitter?

Combineer met wat lekkere vinylplaatjes en je zit voor de rest van de nacht goed.

Adres en openingstijden MAVIS

Westzeedijk 68a
3016 AG Rotterdam

MAVIS is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12u00 tot laat. Reserveren kan via de website

Meer hotspots in Rotterdam

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.