Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 8 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Hippie Fish: heerlijke strandtent in Zandvoort

De zon lonkt and so does the beach. Op naar buiten! Strandtent Hippie Fish in Zandvoort voldoet aan al je wensen voor een middagje strandhangen. Bij deze hotspot kom je helemaal tot rust.

Als een fish in het water

Lekkere bankjes en kussens om diep in weg te zakken, groene planten en een ruimte die voelt alsof je volledig buiten zit: je voelt je hier als een (hippie) vis in het water. Hippie Fish is van dezelfde eigenaren als strandtent Ubuntu, even verderop.

Een fijne plek om even te ontsnappen aan de sleur, uit te waaien of tot rust te komen.

Hippie Fish op je bord

De zilte zeelucht maakt een mens hongerig. Gelukkig kun je bij Hippie Fish tal van lekkere dingen eten. Lunch hier bijvoorbeeld met een sandwich met Eggs Benedict caliente. Oftewel: twee gepocheerde eieren met chorizo en padron pepers. Anders van de broodafdeling: de carpaccio sandwich, de vega clubsandwich of een broodje falafel.

Zin in warm? Ga voor een mixed starter met octopus, oesters, sashimi, pardon-pepers, Spaanse ham, plakjes entrecote en een shotje linzensoep. Er zijn ook kibbeling met frietjes (we zijn tenslotte aan zee) en frisse salades (thai beef bijvoorbeeld, of nicoise met tataki tonijn).

Op naar het strand

Als je nog een reden zocht om je espadrilles aan te schieten en een strandtas om je schouder te slingeren: dit is ‘m. Op naar Zandvoort dus!

Tip: ze zijn lastig telefonisch bereikbaar, dus het beste kun je gewoon op de bonnefooi langswaaien.

Hippie Fish is elke dag geopend vanaf 09:00 uur.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.