Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Restaurants 30 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Het beste ‘L.A. streetfood’ eet je bij Flora in Amsterdam

Jarenlang serveerde Best Coast Taqueria haar streetfood op verschillende pop-uplocaties. Onder andere bij Struik op de Rozengracht en tijdens Taco Tuesday Night bij Kriterion in Oost. Maar de pop-up tijden zijn voorbij. Sinds dit jaar heeft Best Coast Taqueria een vaste locatie onder de naam ‘Flora’. Je vindt het restaurant in de hoek van het Bilderdijkpark en kunt er terecht voor geweldige taco’s, quesadillas, bier en cocktails.

Afbeelding van het eten van Flora in Amsterdam 2

Het menu bij Flora

Flora serveert  ‘L.A.’ streetfood’, een mix van Mexicaans en Amerikaans. Dat zijn dus alle lekkere dingen die je kent uit de Mexicaanse keuken, maar dan net met een leuke twist. Denk: nacho’s, kimchi egg and cheese quesadilla, gefrituurde jalapeños gevuld met geitenkaas, huevos rancheros, chorizokroketjes, pulled pork biscuit, Mexicaanse kapsalon en meer. Voor vegans (en non-vegans die het lekker vinden) is er zelfs een tostada met jackfruit of een taco met zwarte bonen en cashewcrème.

Er worden bovendien wekelijks nieuwe gerechten toegevoegd aan de kaart, dus je kunt met veel nieuwsgierigheid een tweede keer langsgaan. Licht is het eten niet, maar lekker zeker wel. En o ja: op Taco Tuesday betaal je voor taco’s maar 2 euro.

Afbeelding van het eten van Flora in Amsterdam 3

Tel daar de leuke locatie in het kleine parkje bij op, en je weet dat je gegarandeerd een lekkere én gezellige avond gaat hebben. Geloof ons, de leuke sfeer en lekkere snacks zijn genoeg om er uren drankjes te kunnen drinken. Luxe is het niet, maar daardoor des te knusser.

En wie geen zin heeft om de deur uit te gaan, kan de gerechten altijd nog bestellen via Deliveroo.

Afbeelding van het eten van Flora in Amsterdam 4

Het adres van Flora in Amsterdam

Bilderdijkpark 1A
1052 RZ Amsterdam

Flora is op donderdag en vrijdag geopend van 18.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 23.00 uur (ook voor brunch en lunch). Reserveren kan eventueel met Facebook Messenger

Streetfood restaurants in Amsterdam

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.