Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Kooktips 31 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Zó tof: eten bereiden met de Himalaya zoutsteen van AEG

Als er iets speciaals in culy land op de markt wordt gebracht én als het lekker is, tippen we je graag. De Himalaya zoutsteen is zoiets. Een natuurlijke plaat van zoutsteen waarop je vlees, vis en groente op een speciale manier kunt bereiden én serveren.

Door je groenten, vlees of vis op de zoutsteen klaar te maken, krijgt het op een natuurlijke manier een heerlijke zoute smaak. En handig: je kunt er zowel warme als koude gerechten op kwijt.

Het bijzondere van de Himalaya zoutsteen

Het bijzondere aan de Himalaya zoutsteen van AEG is dat het een nieuwe en gezonde toepassing van kruiden is. Het roze Himalaya zout waar de zoutsteen volledig uit bestaat, bevat meer dan 80 mineralen en sporenelementen die goed zijn voor je gezondheid. Altijd fijn!

Een bijzonder, culinair cadeautje als je het ons vraagt.

Zoutsteen op de barbecue

Eten bereiden met de zoutsteen

Wat kun je er dan zoal mee maken, is wat je je nu vast en zeker afvraagt. Op de plaat kun je zowel warme als koude gerechten bereiden. Warme gerechten kun je op de kookplaat en in de oven maken, voor koude gerechten kun je de zoutsteen in de koelkast of vriezer zetten.

De plaat is bestand tegen hoge temperaturen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over te hoge temperaturen.

Het leuke is dat de plaat de warmte of koelte lang vasthoudt, waardoor je de zoutsteen op tafel kunt zetten en hier de gerechten (verder) kunt bereiden en kunt eten.

Tof voor in de zomer: je kunt de zoutsteen ook op de barbecue gebruiken.

Lekkere gerechten voor op de zoutsteen

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.