Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Restaurants 9 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Levendige wijnen en fijne gerechten bij Bar Pif in Amsterdam

Alex+Pinard en wijnshop Rebel Wines in Amsterdam hebben er een zusje bij gekregen: Bar Pif. En als je die eerste twee een beetje kent, weet je dat je ook bij Bar Pif zal kunnen aankloppen voor een goed glas wijn (en meer).

‘Pif’ uit de naam Bar Pif verwijst ook meteen naar de wijnwereld: Pif is immers het Franse woord voor de eerste ‘neus’, ter kennismaking met de wijn.

Bar Pif: authentieke wijnen

Je snapt het al: bij Bar Pif laten ze je dus met plezier kennismaken met hun toffe wijnassortiment. Dat bestaat uit levendige, authentieke wijnen die je niet zomaar overal vindt.

Maar wél op een laagdrempelige manier, want bij Bar Pif is iedereen welkom en houden ze niet van te ingewikkeld gedoe.

Mortadella sandwiches en padron pepers

Schuif dus gerust de benen onder tafel bij Bar Pif. Voor enkel en alleen een drankje, of voor één van hun gerechten. Die gerechten zijn hedendaags en met mooie producten.

Een broodje met mortadella, provolone, pickles en jalapeño mayo voor de lunch, burrata met aardbei en pangrattato om te delen of padron pepers met romesco en hazelnoot ter snack. Of bestel hun plat du jour en laat je verrassen.

We zien veel producten uit Zuid-Europa op de kaart en zien mede daarom al helemaal voor ons hoe we op een zonnige dag nog tot láát blijven hangen op het terras. Tafelen zoals ze dat in het Zuiden doen dus. En het goede nieuws? Bij Par Pif kan het gewoon.

Adres en openingstijden Bar Pif

Tweede Tuindwarsstraat 10
1015 RZ Amsterdam

Bar Pif is dagelijks geopend vanaf de lunch tot laat. Check de website voor de exacte openingstijden en om te reserveren.

Meer hotspots in Amsterdam?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.