Redactie
Redactie Lunch Bijgewerkt: 15 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Lyntje’s tonijnsalade

Na de tonijnsalade van Ellen en van Annemerel nu de variant van Lyntje.nl.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de tonijn in een kom en roer het met een vork een beetje los. Snipper de ui, rasp de courgette en doe dit allebei bij de tonijn. Mix dit door elkaar en voeg dan de mayonaise en mosterd toe. Naar smaak peper&zout en peterselie toevoegen, en even proeven.

Snijd het stokbrood en doe daar de salade op. Om het af te maken een lekkere laag met geraspte kaas er boven op (ik heb belegen kaas gebruikt, maar het is maar wat je lekker vind), en dan kan het voor 15 minuten de oven in. En daarna, smullen maar!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.