Culy
Culy Lunch 17 mei 2012

Ellen’s tonijnsalade to die for

Dit heerlijke recept voor tonijnsalade komt van de fijne blog MadeByEllen.com. Een echte aanrader; want deze dame maakt verukkelijke gerechten met verse ingrediënten en een flinke dot joie de vivre. Dit receptje is ook absoluut een must cook.

Laat de tonijn goed uitlekken en voeg de fijngehakte ui en augurken toe. Doe daarna de kappertjes, zoete ketjap, mayonaise erbij. Roer alles goed door elkaar en voeg een scheutje augurkensap en peper en zout toe. Hussel nu nog een keer.

Je kan deze heerlijke tonijnsalade op een broodje eten maar met sla is deze ook erg lekker. Daarnaast serveer ik deze vaak op een stukje stokbrood als borrelhapje, delicious!

Lees meer recepten op MadeByEllen.com.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Ellen’s tonijnsalade to die for
Sluiten