Redactie
Redactie Diner 16 okt 2013
Leestijd: 1 minuut

Herfsthapje: gebakken knoflook-champignons met tijm (heerlijk vega!)

Op de blog van Martine Hilverda vonden we dit heerlijke, vega recept voor een herfsthapje met gebakken knoflook-champignons met tijm. Een heerlijk bijgerecht of hapje op brood.

In de herfst eten we graag producten die in herfst beschikbaar zijn. Ondanks dat je champignons all year round kunt verkrijgen, is het najaar bij uitstek het champignonseizoen. Dit vega herfsthapje past perfect naast je heerlijke diner tijdens de koude dagen.

Herfsthapje met champignons

Recept herfsthapje: knoflook-champignons

Neem een koekenpan en laat hierin de olijfolie warm worden, voeg de knoflook toe en bak deze ongeveer 2 minuten. Schep de champignons en tijm door de knoflook en laat nog ongeveer 5 minuten bakken tot de champignons beginnen te slinken.

Culy Homemade: verrukkelijke Toast Champignon zoals in de Belgische brasserie

Andere heerlijke recepten voor herfsthapjes

Trek gekregen in meer herfsthapjes of herfstrecepten die je in het najaar op tafel kunt toveren? Denk eens aan deze goddelijke mozzarella sticks en serveer ze met tomaten- of chilisaus. Ook deze herfstige pompoenmousse past perfect in het plaatje. Liever een salade? Probeer ‘s een van deze herfstige salades met seizoensgroenten. En natuurlijk kan een lekker toetje niet ontbreken. Deze herfstige hazelnoottaart past perfect bij elk herfstdiner!

Oh, en niet vergeten! Deze heerlijke herfstwijnen maken je diner helemaal af

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.