Culy Homemade: ravioli met pesto en cantharellen

Monique van Loon 27 nov 2017 Diner

Dit ravioli gerecht zou niet misstaan in een goed Italiaans restaurant, heeft slechts vijf ingrediënten en staat mooi binnen een kwartiertje op tafel. Smakelijk!

Maak de cantharellen schoon en snijd de houtige eindje van de steeltjes. Bak de cantharellen ongeveer 10 minuutjes op medium vuur in een koekenpan in boter en olijfolie. Kruid met peper en zout.

Kook de ravioli volgens de verpakking (verse ravioli hoeft maar ongeveer 3 minuutjes te koken). Verwarm de pesto met een flinke eetlepel boter in een pannetje op laag vuur en voeg 1 tot 2 eetlepels van het pastawater toe om de saus wat te verdunnen.

Giet de ravioli af en dresseer op het bord met de pesto. Leg daar de cantharellen op en breng het geheel op smaak met peper en zout.

Ravioli met pesto en cantharellen

Voor 2 personen:

  • 250 gram ravioli (wij gebruikten truffelravioli)
  • 200 gram cantharellen (of andere paddenstoelen)
  • 100 gram basilicumpesto
  • Roomboter
  • Peper en zout
Reageer op artikel:
Culy Homemade: ravioli met pesto en cantharellen
Sluiten