Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Michelle Obama komt met een kookprogramma voor kinderen op Netflix

O jongens, wat hebben we een blijmakend nieuwtje. Michelle Obama lanceert volgende maand namelijk haar eigen kookprogramma voor kinderen. De show zal wereldwijd te bekijken zijn op Netflix en krijgt de naam Wafeltje en Mochi.

En volwassen of niet, reken maar van yes dat ook wij benieuwd zijn naar Michelles programma.

Michelle Obama’s Wafeltje en Mochi

Op speelse wijze laat Michelle Obama kinderen kennis maken met voeding en alles wat daarmee samenhangt. De serie belicht verschillende wereldkeukens, exotische ingrediënten en minder gekende recepten.

Een overzicht van culinaire Netflix tips die elke foodie gezien moet hebben

Daarmee verbreedt de serie niet alleen het wereldbeeld van kinderen, de serie belicht ook het belang van gezonde voeding. Michelle Obama streed tijdens haar carrière als first lady al intensief voor de gezondheid van kinderen. Wafeltje en Mochi sluit daar mooi bij aan.

Wafeltje en Mochi op Netflix

Op haar Instagram geeft Michelle Obama al een aantal dingen prijs over Wafeltje en Mochi: “Kinderen zullen dol zijn op de show maar ook volwassenen zullen dit erg vermakelijk vinden. Bovendien bevat de show ook voor volwassenen nuttige keukentips”.

Via de trailer komen we trouwens te weten dat Michelle een aantal bekende foodies heeft weten te strikken voor de show. Zo zien we de sympathieke Samin Nosrat (van Salt Fat Acid Heat, ook een aanrader!) en sterrenchef José Andrés. Wij vinden het nú al geweldig.

Wafeltje en Mochi (van dezelfde makers van onder meer Chef’s Table en Ugly Delicious) is vanaf 16 maart 2021 te bekijken via Netflix.

Bekijk hieronder de volledige trailer:

Meer voor kleine foodies?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.