Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 23 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Nú op Netflix: de heerlijke food serie Ugly Delicious

Nú te zien op Netflix: de heerlijke nieuwe food serie van chef David Chang, getiteld Ugly Delicious. In deze 8-delige serie gaat de chef op zoek naar ‘s werelds lekkerste eten. En dat ziet er misschien niet altijd even fraai uit…

Ugly Delicious

Geen Instagram-waardige gekunstelde bordjes in dure restaurants dus: David Chang (die je kent van zijn Momofuku-restaurants) duikt de loopgraven in om zo het lekkerste eten ter wereld te ontdekken. Van Japanse (!) pizza tot aan taco’s, fried chicken, Koreaanse barbecue en Chinese gebakken rijst. Het is vooral comfort food waar de chef naar op zoek is.

Dat is niet altijd het mooiste eten, maar daar draait het nu juist om in Ugly Delicious. Volgens David is eten hét middel om verhalen mee te vertellen en culturen te ontdekken.

Ugly Delicious op Netflix

Bekende sterrenchefs

Ook leuk: je ziet naast bekende Hollywood-sterren heel wat bekende sterrenchefs terug in de culinaire Netflix-serie, waaronder Massimo Bottura, April Bloomfield, Mark Bittman en Wolfgang Puck.

En heel bijzonder: in de serie zien we David Chang Thanksgiving vieren bij Noma-chef René Redzepi en zijn vrouw Nadine Levy Redzepi (die onlangs een eigen kookboek uitbracht). Alleen daarom al is Ugly Delicious het bekijken waard.

Ugly Delicious is nú te zien op Netflix (ja, ook in Nederland!).
Hieronder kun je alvast de trailer en een paar scènes bekijken:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.