Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 15 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Feest! Tony’s Chocolonely heeft weer een nieuwe smaak in het leven geroepen

De week is weer goed begonnen, want Tony’s Chocolonely heeft een nieuwe estafettereep in het leven geroepen. We troffen deze overheerlijke primeur vanochtend in onze mailbox aan en moesten dit natuurlijk direct met je delen.

De estafettereep van Tony’s is een tijdelijke reep die elk half jaar het stokje doorgeeft aan een volgende smaak. En dit keer is het niets minder dan deze verrassende smaak: Melk Amandel Kletskop! Begint het water je al in de mond te lopen?

Een echte winterse chocoladereep met één van de meest populaire koekjes op aarde en knapperige stukjes amandel. Had je daar stukjes pinda bij verwacht? Onnodig: in het begin van de 17e eeuw werd in Leiden de kletskop met amandel gebakken. Rond de oorlog waren amandelen minder goed verkrijgbaar en werd het vervangen door havermout of pinda’s. Weet je dat ook weer!

Tof: Met de nieuwe Tony’s chocoschaaf maak je van elke reep je eigen broodbeleg

Waar scoor ik die reep?

Rennen naar de winkel, want Melk Amandel Kletskop ligt vanaf vandaag in de winkel. Je vindt de estafettereep bij Albert Heijn en natuurlijk in de Tony’s Store. De reep neemt het stokje over van de vorige smaak: Wit Kokos Ananas. Als de wiedeweerga naar de plaatselijke Appie dus.

Tony's Chocolonely Melk Amandel Kletskop chocolade

 

Mmm, heerlijke recepten met Tony’s Chocolonely

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.