Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Nieuws 20 jul 2019

In het Taco Bell Hotel komen al je taco-dromen uit

Droom jij weleens van taco’s? Dan is het Taco Bell Hotel (Bell Hotel genaamd) jouw paradijs. Of tacoase, zo je wil. De beroemde Amerikaanse fastfoodketen opent het hotel in augustus in Palm Springs (Californië).

Taco Bell Hotel in Californië

In het hotel slaap je in een kamer met Taco Bell-behang en heeft het kussentje op je bed de vorm van een zakje taco-saus. En dat niet alleen: zelfs de luchtbedden in het zwembad (dat over een Dive-In bevat, zodat je zwemmend films kunt bekijken) hebben die vorm. Ook is er natuurlijk exclusieve Taco Bell-roomservice met speciale menu items.

Echte Taco Bell-fans kunnen ook terecht in de gift shop voor badpakken met prints van de fastfoodketen of in de nagelsalon (ja, echt) voor taco nail-art (ja, echt).

Taco Bell Hotel

Dream on…

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat blijkt het ook wel een beetje. Zo is Bell Hotel slechts vijf dagen geopend (van 8 t/m 12 augustus) en waren alle reserveringen binnen twee minuten vergeven. Een regelrechte nachtmerrie voor tacofans, die hun boosheid massaal uitten op Twitter.

Veel fans moeten dus nog even verder dromen. Als (schrale) troost kunnen ze in ieder geval online wat merchandise van het Taco Bell Hotel bestellen.

Meer over taco’s:

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
In het Taco Bell Hotel komen al je taco-dromen uit
Sluiten