Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 31 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

De te gekke cocktails van Super Lyan worden nu bij je thuisbezorgd

Dat Super Lyan in Amsterdam knappe cocktails maakt, is geen geheim. Wat wél een geheim is, is hoe je thuis zulke heerlijke perfect-in-balans cocktails creëert. Maar dat wordt je nu makkelijk gemaakt met Super Lyan cocktails voor thuis!

De beste cocktails bij je thuis

Cocktailheld Ryan Chetiyawardana – oftewel Mr Lyan – is de man achter één van de beste cocktailbars ter wereld: Lyaness Bar (zelf werd hij in 2015 uitgeroepen tot International Bartender of the Year). Ongeveer een jaar geleden opende hij in Amsterdam Super Lyan. Een plek waar wij maar wat graag een Moscow Mule of een Negroni drinken.

Het team van Super Lyan heeft een aantal favoriete cocktails geselecteerd die vanaf vandaag via Uber Eats worden bezorgd in Amsterdam. Dat resulteerde in vier cocktailmixen met een Lyan-twist, in hippe flesjes. Je hoeft ze alleen maar aan te vullen met sterke drank. Die kun je meteen mee bestellen, of gebruik wat je in huis hebt.

> Ook leuk: zo maak je de perfecte Martini volgens cocktaillegende Mr Lyan

Super Lyan thuis
Bron: Super Lyan

Lyan Mule

Lyan heeft een Lyan Mule (met onder andere huisgemaakte gembersiroop, perzik en habanero) voor je in petto, maar ook een Late Night Old Fashioned met Maker’s Mark (bourbon), bijenwas, een blend van bitters en suikersiroop.

Verder zijn er nog een Negroni (met Italiaanse bitter, Italiaanse zoete vermouth, selderijblad en zwarte olijf) en een Vondelpark Spritz (met Rosa aperitif, Mr. Lyan’s eigen ‘blossom wine’, ananas, munt en Fever-Tree soda).

Moscow Mule bij Super Lyan
Moscow Mule van Super Lyan / Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Super Lyan gaat weer open!

De cocktailmixen zijn te bestellen voor twee of vier cocktails. Wil je ook genieten van Super Lyan cocktails voor thuis? Bestellen kan via Uber Eats.

Overigens gaan de bar en het hotel waarin de bar huist (Kimpton De Witt) vanaf 25 augustus weer open. Yes!

Meer cocktail-nieuws:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.