Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 14 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Er is nu een speciale Sint reep met sinterklaaskruiden (van Chocolatemakers)

Chocolatemakers is al jaren één van onze favoriete chocolademerken. Waarom? Omdat ze een te gekke fabriek hebben. Omdat ze de lekkerste biologische chocoladerepen hebben, uit te kiezen op basis van cacaopercentage. En omdat ze nu ook een lekkere Sint reep lanceren, eentje die je geproefd móét hebben.

Hoe smaakt zo’n Sint reep dan?

De Sint reep bestaat uit 40% donkere melkchocolade met sinterklaaskruiden, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat. De reep is subtiel en romig maar heeft ook een kruidig aroma, een beetje zoals de smaak van chocolade met kruidnoten.

Dat klinkt als Sinterklaasmuziek in onze oren! Ook goed om te weten: de Sint reep is – net als alle repen van Chocolatemakers – gluten- en notenvrij.

Sint reep Chocolatemakers
Bron: Chocolatemakers

Het duurzame avondje is gekomen…

De Sint reep is naast onweerstaanbaar lekker ook nog eens een duurzame manier om Sinterklaas te vieren. De cacaobonen zijn niet alleen Fairtrade gecertificeerd (afkomstig van boerencoöperatie Conacado uit de Dominicaanse Republiek), ze zijn ook nog eens 100% biologisch en worden op windkracht en met het zeilschip naar de fabriek van de Tres Hombres gebracht.

Wij zetten de reep in ieder geval per direct op onze verlanglijst.

sint reep Chocolatemakers
Bron: Chocolatemakers

Meer met chocolade?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.