Karlijn Mensink
Karlijn Mensink Inspiratie 27 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

De gezelligste chocoladerepen voor de koudere herfstmaanden

Stel je even voor: het weer is veruit bagger dus je plant een avondje op de bank met je favoriete serie, dekentje en een theetje. Je raadt al wat daarbij niet mag ontbreken. Juist, een goede chocoladereep. We’ve got you covered! 

Wij zetten 7 verrukkelijke chocoladerepen mét gezellige wikkel voor je op een rijtje die jou de nodige warmte gaan geven tijdens de koudere dagen of avonden thuis.

De gezelligste chocoladerepen

1. Extra pure chocoladereep met amandelen en zoute karamel – €6,50

De repen van Le chocolat des Français nodigen direct uit als je ze in het schap ziet liggen. Kekke kleurtjes, pakkende printjes en daarmee een toffe eyecatcher om op tafel te hebben liggen of uit te delen. Deze duurzamere variant is gemaakt van extra pure chocolade met amandelen en zoute karamel. Délicieux!

Te koop via De Bijenkorf

Le chocolat des Français extra pure chocolade, amandel en zoute karamel
Bron: De Bijenkorf

2. Food Stories witte chocolade tablet met bloemen en parels – €5,50

Zeg je nou bloemen en parels? Waaauw! Deze is er eentje voor de dagen dat je voor luxe wilt gaan. De chocoladereep wordt door De Bijenkorf in hun eigen Food Stories atelier gemaakt. De ambacht zie én proef je terug.

Te koop bij De Bijenkorf

Food Stories witte chocoladereep met parels en bloemen
Bron: De Bijenkorf

3. Fauchon chocoladerepen 6 stuks – € 14,95

Als je dan al chocolade in gaat slaan, dan kun je net zo goed meteen dit pakketje van 6 van de Franse delicatessenwinkel Fauchon in huis halen. Er zitten variaties met melkchocolade en pure chocoladerepen verpakt in één bundel. De strik zorgt voor een feestelijk accent. Leuk om daarom cadeau te doen (aan jezelf).

Te koop via De Bijenkorf

Fauchon repen bundel
Bron: De Bijenkorf

4. Tony’s Chocolonely  70% puur – € 3,19

Tony’s stelt nooit teleur. Fan van pure chocolade? Deze nieuwe chocoladereep is niet alleen mega lekker maar ook nog eens vegan! Doen ze goed, bij Tony’s.

Te koop via De Bijenkorf 

Tony's Chocolonely 70% puur
Bron: De Bijenkorf

5. Snor Happiness melkchocoladereep – €5,50 

Hoe leuk is dit! Deze langwerpige huls komt met uiteraard: chocolade, maar ook met een boekenlegger. En niet zomaar een boekenlegger, maar eentje die te personaliseren valt! Nu kan je je boek lezen op de bank, met chocolade in de hand en je zult nooit meer vergeten op welke pagina je gebleven was.

Niet alleen een snor kriebelt, maar ook jouw kooplust voor deze chocoladereep.

Te koop via De Bijenkorf

Snor melkchocoladereep
Bron: De Bijenkorf

 

6. Le Comptoir de Mathilde chocoladeplakkaat met hamer – €19,95

Wil je je weer even kind voelen? Deze gezellige chocoladereep komt met kleurrijke sprinkles én met een hamer om zelf je stukken mee te verdelen. Iets meer moeite doen voor je stukje chocola doe je op deze manier maar al te graag.

Te koop via De Bijenkorf

Le Comptoir De Mathilde chocolade met hamertje
Bron: De Bijenkorf

7. Coco Chocolatier Passionfruit & Honeycomb Dark Chocolate – €4,95

Deze chocoladereep komt in een speciaal door Rachael Hood ontworpen wikkel en doet lijken alsof het een witte chocoladereep is. Bij openen kom je een donkere chocoladereep tegen met de smaak van passievrucht en honing. Fruitig-zoet doet goed.

Te koop bij De Bijenkorf

Coco Chocolatier donkere chocolade met passievrucht en honing
Bron: De Bijenkorf

Meer meer meer chocolade:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.