Claire de Court
Claire de Court Culinair nieuws 18 dec 2019
Leestijd: 1 minuut

‘Lekker Fred’ van Vjèze Fur is het allereerste luisterkookboek ooit!

Ja, je leest het goed. Het allereerste luisterkookboek is een feit! En dan is het ook nog eens een persoonlijke favoriet van ons: Lekker Fred van Vjèze Fur! De eigenzinnige rapper van De Jeugd van Tegenwoordig wordt nu dus ook voorlezer.

Vandaag is bekendgemaakt dat op 20 december a.s. het mega populaire kookboek Lekker Fred zal verschijnen als luisterkookboek.

Luisterboeken en podcasts zijn inmiddels al ontzettend populair, maar nu zijn dus ook de kookboeken aan de beurt. En dat vinden wij natuurlijk ontzéttend leuk.

Dit vind je vast ook leuk: Lekker Fred! Culy spreekt Freddy Tratlehner (Vjèze Fur) over zijn kookboek

Culinair luisteren

Je kunt de afleveringen beluisteren via Storytell. Fred zal de luisteraar hoogstpersoonlijk meenemen in het bereiden van zijn gerechten. Van zijn meloengranita met avomocajosaus en coquiljens tot aan zijn ‘Fitkech curry‘.

De eerste aflevering staat helemaal in het teken van kerst: Lekker Kerst. Wij weten in elk geval niet hoe snel we onze koptelefoon op moeten zetten vrijdag!

Carrera Culinair en Storytell hebben samengewerkt om dit project mogelijk te maken. Je kunt elke week een nieuwe aflevering beluisteren.

Meer over kookboeken:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.