Download gratis ✧ Culy’s Kerst Kookboek ✧ voor de lekkerste recepten en inspiratie

Wij zijn gek op lekker eten, dat moge duidelijk zijn. We zijn dan ook maar wat blij dat de feestdagen weer voor de deur staan, want laten die precies volop in het teken staan van goed eten met leuk gezelschap. Maar de vraag is elk jaar opnieuw: Wat zetten we op tafel met Kerst? Om het je makkelijk te maken hebben we een overheerlijk Kerst kookboek gemaakt. Gewoon gratis. Bomvol lekkere Culy recepten. Zoals je ze van ons gewend bent.

Het e-book bekijk je super makkelijk vanaf je tablet, laptop op telefoon, maar kan je natuurlijk ook uitprinten als je het fijn vindt. Je ontvangt ‘m direct (gratis!) in je inbox door je onderaan dit artikel in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Update per 1 januari 2020: Het kookboek is niet meer te downloaden

E-book vol Kerstrecepten

Culy’s Kerst Kookboek staat vol met Kerstrecepten. Oude klassiekers van de website (die hier niet meer te vinden zijn), maar ook nieuwe recepten.

Voor elke gang

Voor elke menugang (amuse, voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) zijn er drie opties: vis, vlees of vega. Zo stel je gemakkelijk en snel je eigen Kerstmenu samen.

En het Kerstontbijt

En ook aan de drankjes, het Kerstontbijt en de snacks is gedacht. Je vindt in het e-book overheerlijke Kerst-cocktails, heerlijke recepten die je Kerstbrunch of -ontbijt onvergetelijk maken en lekkere snacks voor bij de koffie of borrel.

Meer lekkers voor Kerst

Nog meer inspiratie op doen? Ook op de website vind je nog genoeg Kerstrecepten voor 25 en 26 december. Of je nu gaat gourmetten, een heel menu op tafel zet of het liever houdt bij een feestelijke borrel of brunch, het kan allemaal.

Download het Kerst e-book

Door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je het e-book direct in je inbox. Let op: je moet je aanmelding eerst even bevestigen (check je spam-folder als je geen bevestiging of e-book hebt ontvangen).

Oh enneh… Vergeet ons niet te taggen (@culynl en #kerstmetculy) als je een gerecht van ons op Instagram zet! We vinden het altijd veel te leuk om te zien wat jullie maken.

??

Update per 1 januari 2020: Het kookboek is niet meer te downloaden

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Download gratis ✧ Culy’s Kerst Kookboek ✧ voor de lekkerste recepten en inspiratie
Sluiten