Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 20 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Sterrenchef Chris Naylor opent een exclusief één-tafelrestaurant

Als de chef’s table je niet exclusief genoeg is, kun je nu ook naar een one-table restaurant. Deze week opent sterrenchef Chris Naylor het eerste één-tafelrestaurant van Amsterdam. De chef begint het one-table restaurant in de keuken van restaurant Vermeer*. En je eet hier wel degelijk anders…

Naylor’s gaat het heten: dit één-tafelrestaurant. De chef serveert je hier namelijk nieuwe gerechten, waarmee hij aan het experimenteren is. Met jou als (dankbaar) proefkonijn. Daarnaast verschijnen er ook Vermeer-klassiekers op tafel, met zijn signatuur van robuuste gerechten met pure smaken.

Naylor’s

This is “Naylor’s” by HBMEOVIDEO on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Naylor’s: uniek één-tafelrestaurant

Het restaurant heeft natuurlijk een unieke setting:  je zit middenin de keuken van Vermeer (op de plek waar eerst de chef’s table stond), omringd door transparante wanden. Zo kun je de chefs op hun vingers kijken, maar heb je toch de intimiteit die je wil bij een etentje.

Chef Naylor maakt je ervaring bovendien heel persoonlijk, want hij geeft zelf uitleg over de gerechten uit zijn creatieve koker.

Naylor's restaurant
Bron: Alexander Sporre

Reserveren bij Naylor’s

Over persoonlijk gesproken: om dit tafeltje te bemachtigen, kun je een reserveringsaanvraag doen door te bellen met het mobiele nummer van de chef (dat vind je op de website van Naylor’s). Hij beslist dan of je kan komen eten, onder andere afhankelijk van zijn agenda. Naylor’s is immers alleen open als de chef acte de présence geeft.

Dat kost misschien iets meer moeite dan een reserveringsformulier invullen online, maar je hebt dan wel the hottest seat of the house

Meer restaurants met een unieke beleving:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.