Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 28 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

OMG: deze nieuwe chocoladereep smaakt naar verjaardagstaart!

Een chocoladereep die naar verjaardagstaart smaakt? Die moet je proeven natuurlijk! Het leuke chocoladelabel Hands Off My Chocolate brengt haar nieuwe Birthday Cake melkchocoladereep nu naar jouw dichtstbijzijnde supermarkt.

Een feestje in een verpakking is het, deze chocoladereep met Birthday Cake-smaak. Melkchocolade gecombineerd met een witte topping en héél veel sprinkles. Zoals dat hoort, bij een verjaardagstaart. De reep is zowel crunchy als chewy tegelijk.

Chocoladereep meets verjaardagstaart

Hands Off My Chocolate riep voor deze chocoladereep de hulp in van Youtuber Marije van der Made. Zij is bekend van haar Youtube-kanaal Dit Gebeurt Er Als. Haar volgers weten dat chocolade haar állergrootste liefde is. Een eigen chocoladereep bedenken – tot en met de verpakking aan toe – was voor haar een droom die uitkwam.

“Aangezien het mijn kinderdroom is die in vervulling gaat, leek mij geweldig om het gevoel van jarig zijn terug te brengen in mijn reep. Dat is als kind toch wel de dag waar je ieder jaar naar uitkijkt”, vertelt Marije.

En dus bedacht deze influencer een chocoladereep die naar verjaardagstaart smaakt. Op haar Youtube-kanaal kun je het volledige ontwikkelproces binnenkort volgen.

De Birthday Cake-reep van Hands Off My Chocolate is vanaf vandaag een jaar lang te koop in de supermarkten en via de webshop voor € 2,05.

Hands Off My Chocolate birthday cake

Meer chocoladenieuws:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.