Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 21 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG: er bestaat nu kroket met… chocolade!

Ben je gek van gefrituurde snacks en kun je ook niet zonder chocolade? Dan hebben we overheerlijk nieuws voor je. Bij Frietboutique eet je vanaf morgen een chocolade-kroket. Jawel, dat is een kroket gevuld met chocolade.

De Choc-Krok staat vanaf 22 november op de menukaart bij Frietboutique in Rotterdam en Amsterdam. Tip van de smaakmakers: eet de chocolade-kroket op een vers, wit puntje.

Chocolade-kroket

De chocolade-kroket is samengesteld door de Frietboutique en banketbakker Anton van Banketbakkerij H. van der Heyden. De Rotterdamse bakkerij maakt al ruim 90 jaar ambachtelijke lekkernijen (zoals de oude kaas kroket en oesterzwam bitterbal).

Vanaf nu is de Choc-Krok aan dat rijtje toegevoegd. Een kroket die is gevuld met een ragout op basis van Belgische chocolade, met een klein beetje rode peper voor de extra smaak. De kroketten worden gepaneerd en gefrituurd voor de perfecte krokante korst.

CHocolade kroket

Eén kroketje choco a.u.b.

De chocolade-kroket haal je vanaf 22 november bij Frietboutique in Rotterdam en Amsterdam. De kroket kost 3,50 euro en staat vast op de menukaart. De Frietboutique is niet vies van bijzondere smaken. Zo at je er eerder een frietje ossenworst, friet met chocolade of frietje kaviaar.

Meer chocolade!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.