Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 7 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

Deze nieuwe chocoladereep wordt je volgende quarantaine craving

Wij vinden niets leuker dan nieuwe smaken ontdekken en zijn dan ook altijd super blij als er een mail in onze inbox belandt met het bericht dat er weer iets nieuws te proeven valt. En nu is daar Hands Off My Chocolate die ons aan een volgende quarantaine craving helpt met een nieuwe chocoladereep.

En wat voor één! Chocolademerk Hands Off My Chocolate lanceert een nieuwe chocoladesmaak die is ontwikkeld met Olympisch hockeyster Naomi van As.

chocoladereep van hands off my chocolate
Bron: Hands Off My Chocolate

Fortune cookies & hazelnut

En niet zomaar een reep; de reep zit namelijk vol met een portie geluk – iets wat we deze tijd extra goed kunnen gebruiken. De reep is van melkchocolade met fortune cookies en hazelnoot. Een samenstelling waarvan onze smaakpapillen direct aan gaan staan.

Maar niet alleen ín de chocolade zit geluk verstopt, ook de verpakking brengt de nodige portie fortune met zich mee. Er staan allerlei leuke geluksspreuken op én de verpakking is voorzien van de geluksnummers van Naomi van As.

Bewaar jouw verpakking, want elke week zal Hands Off My Chocolate via haar Instagram aan het rad van fortuin draaien en het winnende nummer belonen met… tsja, met wat zou dat zijn?

Chocolade-samenwerking

Het is de tweede keer dat Hands Off My Chocolate een samenwerking aangaat bij het ontwikkelen van een reep. Eerder maakte het merk al een chocoladereep met YouTuber Marije van der Made.

Waar te koop?

De reep (€ 2,19) is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle Jumbo-supermarkten en in de webshop van Hands Off My Chocolate. De reep zal vervolgens ook geleidelijk bij andere supermarkten (o.a. Albert Heijn en Plus) te verkrijgen zijn.

Lekkers maken met chocolade en hazelnoten:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.