Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 26 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Er is nu een burger van Brandt & Levie: de Porky Porchetta

Het is een mooie dag voor burgerliefhebbers in Nederland. Want de Amsterdamse worstenmakers van Brandt & Levie hebben nu hun eerste burger gelanceerd! Hun Porky Porchetta is vanaf 6 november verkrijgbaar bij alle filialen van Ellis Gourmet Burger in Amsterdam, Breda, Rotterdam, en Utrecht.

En die Porky Porchetta is de droom van elke liefhebber van goed, mooi vlees. De burger is dan ook een combinatie van premium varkensvlees, venkelzaadjes en goddelijke porchetta. Voor de burger hebben de worstenmakers hun meest geliefde verse worst, de venkelworst, omgetoverd tot een burger.

Brandt & Levie

Porky Porchetta

De porchetta (braadstuk van de filet en de buik van het varken) wordt gebraden en gekruid met rozemarijn, venkelzaad en knoflook. De Amsterdamse worstenmakers zijn samen met Ellis de keuken in gedoken om uitgebreid te testen en tot de beste receptuur te komen voor hun burger.

Ze beleggen je burger verder nog met Scamorza (gerookte kaas) én een paprikaketchup die Ellis en Brandt & Levie samen hebben bekokstoofd.

Burger van Brandt & Levie

Waar eet je de burger van Brandt & Levie?

Om in burger-extase te raken moet je op een drafje hollen naar Ellis Gourmet Burger. De Porky Porchetta is verkrijgbaar vanaf 6 november bij alle vestigingen in Amsterdam, Breda, Rotterdam, en Utrecht. Kost je € 15,50.

Meer over Brandt & Levie:

Brandt & Levie slagerij

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.