Redactie
Redactie Inspiratie 2 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je hebben: het Brandt & Levie worst-abonnement

Fan van worst? Dan hebben we een gouden tip voor je: vanaf nu biedt Brandt & Levie een nieuwe dienst aan, waarmee je altijd verzekerd bent van goed vlees. Het worst-abonnement!

Het Brandt & Levie worstabonnement kan vanaf vandaag door iedereen online worden afgesloten. Met het abonnement wordt er om de twee maanden een pakket met worsten en andere culinaire vleeswaren thuis geleverd. Een groot deel kan worden ingevroren.

De inhoud van het pakket zal iedere keer aangepast worden, zo kunnen abonnees naast verse en droge worsten, ook bijvoorbeeld vers vlees, gedroogde en bereide vleeswaren ontvangen. Denk aan pulled pork, gesneden achterham, maar ook aan coppa en spek. Allemaal uitsluitend gemaakt van goed gehouden Nederlands varkens.

Jiri Brandt van Brandt & Levie zegt: “Mensen hoeven niet iedere dag vlees te eten. Als je dat wel doet, is het de moeite waard om goed vlees in huis te hebben. Vlees waarvan je geniet, maar ook zeker weet dat het van dieren is die een goed leven hebben gehad. Van ons pakket kun je twee maanden genieten, maar je kan er niet dagelijks van eten.”

Over Brandt & Levie

Brandt & Levie is in 2011 door drie bevriende chefs opgericht en heeft in de afgelopen jaren de droge worst weer op de kaart gezet. Het Amsterdams bedrijf heeft één doel: mensen inspireren beter vlees te eten van goed gehouden Nederlands varkens.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.