Brandt & Levie werkt samen met de beste slager van Italië

Bij Brandt & Levie weten ze wel van wanten met worst. En iemand die daar ook veel verstand van heeft, is Dario Cecchini. Hij wordt ook wel de beroemdste slager ter wereld wordt genoemd, wat hij deels te danken heeft aan zijn motto ‘Party, Rock and Roll e carne!’. Samen werkten ze aan een droge worst die je nú kunt proeven!

En die samenwerking is niet zo heel gek. Want de jongens achter Brandt & Levie (de chefs Jiri, Geert en Samuel) leerden in hun begindagen de fijne kneepjes van het vak namelijk van Dario himself, tijdens een worstreis door Italië.

Ze werkten twee maanden in zijn slagerij, “waar we swingend op The Beachboys producten maakten voor zijn restaurants en de slagerij” – aldus de heren. We zien het helemaal voor ons.

Dario Cecchini: de beroemdste slager ter wereld

Brandt & Levie en Dario Cecchini

Wel, de slagers zijn nu reunited and it feels so good, want ze bedachten samen een nieuwe droge worst voor het assortiment van Brandt & Levie. De nieuwe smaak werd gemaakt met de eigen varkens van Brandt & Levie en wilde venkelpollen uit Chianti, één van de favoriete ingrediënten van Dario. De worst is nu te koop op de vaste verkoopadressen en in de webshop.

Om de samenwerking te vieren halen de jongens Dario Cecchini zelfs naar Nederland, om samen een exclusief diner te koken in hun atelier. Het is helaas al stijf uitverkocht, maar gelukkig hebben we de worst nog, als troost.

Voor de liefhebber: in seizoen 6 van de culinaire serie Chef’s Table op Netflix zit een aflevering die helemaal om Dario Cecchini draait. Kijken!

Meer over Brandt & Levie en Dario Cecchini:

Brandt en Levie en Dario Cecchini

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Brandt & Levie werkt samen met de beste slager van Italië
Sluiten