Culy
Culy Inspiratie 8 juli 2015

Brandt & Levie opent deuren van worstmakerij

Brandt & Levie opent volgende week officieel de deuren van de nieuwe worstmakerij in de Amsterdamse Houthavens.

Dario heeft een kleine slagerij in Panzano (Italië) waar mensen als Jamie Oliver, Elton John en Anthony Bourdain graag geziene gasten zijn. Tijdens de worstreis die de Brandt & Levie boys door Italië maakten nam Dario hen onder zijn hoede en leerde hen zijn slagersgeheimen.

Brandt & LevieHet realiseren van de slagerij is een jongensdroom die werkelijkheid wordt. Na jarenlang in Baambrugge te hebben geproduceerd verhuisde Brandt & Levie in december vorig jaar naar een fantastische nieuwe werkplaats in Amsterdam. Van het platteland naar de stad en in plaats van met de auto, voortaan op de fiets naar het werk.

Lekker binnenlopen

De worstmakerij is een plek waar iedereen van harte welkom is om te leren worstmaken. Elke week is er een workshop en er worden slagersdiners en proeverijen georganiseerd. Je kunt binnenlopen in het atelier van woensdag t/m zaterdag. Volg de Brandt & Levie agenda voor alle festiviteiten.

Meer dan worst

Naast dit alles heeft de verhuizing ook enorm veel nieuwe mogelijkheden met zich meegebracht. Zo maken de heren al lang niet meer alleen worst. Het varken wordt nu in de eigen slagerij van kop tot staart verwaard. Van porchetta tot rillettes en sinds kort ook heerlijke zeep van varkensvet.

Brandt & Levie Worstmakerij
Archangelkade 9, Amsterdam

Groepsfoto_Brandt_Levie2

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Brandt & Levie opent deuren van worstmakerij
Sluiten