Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 30 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Amsterdam Food Pitch is op zoek naar jóúw geniale voedseluitvinding!

Het meest innovatieve en lekkerste food product van 2019 vinden: dát is de missie van Amsterdam Food Pitch. Vorig jaar lanceerde De Kweker deze food(ie) contest voor het eerst en met succes. Vorig jaar wonnen het bake-it-yourself-dough van Petit Gateau en het glutenvrije zuurdesembrood van Mama Madina (van Toscanini). Maar dit jaar zijn alle opties nog open.

Amsterdam Food Pitch is powered by De Kweker: dé Amsterdamse groothandel voor professionals in food. Hier doen de koks en andere food professionals elke dag hun inkopen. En heb jij nou altijd al een geweldig idee gehad voor een product dat bij hen onder de aandacht móét komen? Dan is dit je kans!

Van bokken bouillon tot cookiedough

Van Beurre de Mer (boter met ansjovis of gerookte makreel) tot aan jus de veau uit een hippe zak, de lekkerste lemon curd of bokken bouillon: de inzendingen van vorig jaar waren super creatief en divers.

Ook dit jaar verwacht Amsterdam Food Pitch weer een lading aan innovatieve producten van startende producenten. Die zullen worden beoordeeld door een vijfkoppige vakjury, met Karin Richter (die je kent als Mevrouw Hamersma), foodtrendwatcher Marjan Ippel, chef-kok Tjitze van der Dam (QO Amsterdam) en Gert Blaauw (algemeen directeur van De Kweker). Ook Culy’s Nancy neemt dit jaar plaats in de jury en zal streng doch rechtvaardig proeven.

Geef je op voor Amsterdam Food Pitch!

Dus mocht je nu met het idee spelen om jouw zelfgemaakte kombucha aan de man te willen brengen of advocaat een nieuw, sexy imago te geven, dan zou Amsterdam Food Pitch weleens je ticket naar de horeca-wereld kunnen zijn. Of misschien ken je wel iemand die hard aan de weg timmert om zijn of haar voedseluitvinding te lanceren bij foodies.

De inschrijvingen zijn nú geopend. Geef je hier op om mee te doen aan Amsterdam Food Pitch!

Ook interessant:

Amsterdam Food Pitch

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.